Ana Sayfa Güncel 30 Eylül 2022 301 Görüntüleme

İzmir Güvenlik Kamera Fiyatları

Güvenlik kamera sistemleri ; konut, işyeri ve ofislerin güvenliğini sağlamak için tercih edilen elektronik ekipmanların başında gelmektedir. Güvenlik kamera sistemleri güvenliğimizi emanet ettiğimiz CCTV sistemleri olarak da adlandırılabilir. Dahua kamera sistemleri, güvenliğini sağlamak istediğiniz bölgenin çevresinde meydana gelen her şeyi anbean kaydetmenizi ve izlemenizi sağlar.

Teknolojinin hızla ilerlemesi ve sürekli değişen güncellemeler sayesinde firmamızda toptan satışı gerçekleştirilen DVR 8 li 16 lı kayıt cihazları gibi bütün güvenlik sistemleri müşterilerle oldukça kapsamlı olarak buluşmaktadır. Evler, iş yerleri, alışveriş merkezleri, sokaklar ve caddeler gibi insanların toplu bir şekilde zaman geçirdiği ve güveliğin ihtiyaç duyulduğu alanlar güvenlik kamera sistemleri yardımıyla kontrol edilebilmektedir. Bu sistemler sayesinde hem güvenliğinizi artırır hem de olası bir hırsızlık veya bir kişinin kolayca tespit edilmesi durumunda caydırıcılık görevi görür.

Güvenlik Kamerası Kullanmanın Önemi

İzmir Kamera Sistemleri öncelikli olarak fabrikalar, bahçeler, parklar, işyerleri, konutlar, internet kafeler, halı sahalar, ofisler, çiftlikler gibi pek çok alanda kullanılan kamera sistemleri hırsızlık gibi illegal durumlar için caydırıcı olması için veya da olası illegal bir durumun tespiti için kullanılmaktadır. dahua güvenlik kamerası toptancı firmamız ile evinizde otururken telefonunuzdan, tabletinizden veya bilgisayarınızdan mekanlarınızı ve çevresini rahatlıkla takip edebilirsiniz. Bölgelerimizin daha güvenli olabilmesi adına CCTV Kablo, DVR 8 li 16 lı kayıt cihazları ile hizmet veriyor böylece müşterilerimizin 7/24 güvende olmasını sağlıyoruz.

Bir video kamera genellikle içerdiği sabit disk alanı kadar kayıt sağlar. Kayıt 1 hafta veya 1 ay kadar süreklilik gösterebilir. Kayıt süresi müşteri taleplerine göre değişir. Açık veya kapalı tüm alanlarda kamera sistemleri kurulumu yapan firmamız ile kendinizi daha rahat ve güvende hissedebilirsiniz.

Güvenlik Kamera Çeşitleri Nelerdir?

Dahua güvenlik kamerası çeşitleri kullanım alanlarına göre farklılık göstermektedir. Kameralar iç mekan ve dış mekanlar için farklı olan görüş alanı ve kapsamı özelliklerinden dolayı ayrı ayrı özel olarak üretilmektedir. Müşteriler için güvenlik kamerası seçimi yapılırken kullanım alanının ve ihtiyacın belirlenmesi oldukça önemlidir. Bunun için firmamız başvurabilir ve mekanınız için en uygun güvenlik kamerasına karar verebilirsiniz.

İhtiyacınıza uygun olan CCTV Kablo, DVR 8 li 16 lı kayıt cihazları toptan satış fırsatları ile sizleri beklemektedir. Firmamız mağaza bünyesinde yer alan; kablosuz, WIFI, kızılötesi bağlantı seçeneği ya da zoom yapma özelliklerine sahip pek çok ürünü bulabilirsiniz. Firmamızda özelliklerine göre farklı fiyatlara sahip pek çok ürün vardır fakat bu fiyatlar oldukça makul olarak belirlenerek herkesin ulaşabileceği güvenlik kamerası fiyatları sunulmuştur. Güvenlik kamera sistemleri için belirlenen fiyatlarda mevcut özelliklere göre değişiklik göstermektedir. Firmamızda bulabileceğiniz bazı güvenlik sistemi kameraları şunlardır:

Kızılötesi Kameralar

AHD Kameralar

Wi-Fi Kameraları

Kablosuz Analog Kameralar

Korozyona Dayanıklı kameralar

Fish eye (Balık gözü) Güvenlik Kamerası

Çok Mercekli Multi Sensör Güvenlik Kamerası

Kablosuz IP Kameralar

Termal Kameralar

PTZ Kameralar

Dış Ortam Box Kamera Sistemleri

Patlamaya Dayanıklı Kameralar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.