Ana Sayfa Güncel 6 Temmuz 2022 407 Görüntüleme

Aslan Kral (2019)

Yeni Aslan Kral’ımızın film haline dökülmüş hikayesinde; giriş-gelişme ve sonuç kısmında değişen herhangi bir şey yok. Klasik Hamletvari öyküleme biçimi eskisi ile aynı şekilde korunmuş. Özet ise yalnızca birkaç cümle ile toparlanabilecek biçimde. Hayvanların kralı olan Mufasa, kardeşi Scar’ın tuzağı ile hayatını kaybeder ve veliahtı Simba sürülür. Bir süre hayta tipler ile birlikte takılan Simba geri döner. Devamında ise amcasını yenerek tüm krallığın başına geçer…

İşte filmin tüm hikayesi  bu! Hikayesinin kısalığının farkında olan Disney; ilk film de, 88 dakikada tüm filmi güzelce paketleyerek  ortaya çok hoş bir aile animasyonu çıkarmıştı. Ancak bu filmin süresi eski filme göre 30 dakika daha uzun! O süre içerisinde olup biten yeni bir olaylar var mı; hayır yok! HD Film izle sayesinde filmi de izleyebilirsiniz.

Bu yaratıcı ekibin  tüm süreyi adeta yeni arabasına binerek tüm mahallede turlayan ergenler gibi hava atarak kullandığını görüyoruz. Ulaştıkları animasyon kalitesinin tüm havası bundan ibaret… Açıkça söylüyorum ki, Steven Spielberg’in Jurassic Park’ı ile başlamış olan animasyon filmini; hayvan filmleri macerası içersinde hiç bu kadar gerçekçi görünen bir film izlememiştim. Aslanların kaslarında yaşanan seğirmeden, yağmur yağdığı zaman yelelerinden süzülen damlalara kadar gerçekten her şey muhteşem gözüküyor. Disney elinde bulunan bu imkanı Youtube videoları ile ünlenmiş olan deepfake teknolojisi ile bir araya getirirse seneye Bruce Lee’nin yeni bir filmini bile izleriz!

kaynak: https://hdfilmizlefan.com/

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.