Ana Sayfa Güncel 22 Nisan 2022 257 Görüntüleme

Yenimahalle Tesisatçı

Su kaçağının en çok tespit edildiği yerlerin başında, tuvalet ve banyo gelir. Temizlik alanında kullanılmakta olan yakıcı ve yanıcı maddeler, derzlere zarar verir. Derzler, bu maddeler dolayısıyla zarar gördüğünden verimli bir kullanım sağlamaz. Doldurulmayan derz aralarından sızan yanıcı ve yakıcı maddeler, su tesisatı bünyesindeki borulara ulaşır.

Borular, kendisine ulaşan bu zararlı maddeler dolayısıyla zamanla aşınır ve tahrip olur. Tahrip olan ve aşınan borular, sızıntılara sebep olur; tuvalet ve banyodaki sorunlar, alt kattaki komşunun uyarısı üzerine fark edilir. Sorunun giderilmesine yönelik Yenimahalle tesisatçı çağrılır ve su kaçağı tespiti istenir. Tespit sonrası sorunun kalıcı şekilde çözümü adına, işlemler uygulanır ve rahatsızlık tümden sonlandırılır.

Su Kaçağı İçin Neler Yapılır?

Su kaçağı için alanında uzman ve yetkin ekipmana sahip personel çağrılır. Personel getirmiş olduğu cihazları kullanmaya haiz kişidir. Cihazlar yardımıyla su kaçağı, kısa süre içerisinde tespit edilir ve müşterinin de onayıyla çözüme yönelik hamlelere girişilir. Su kaçağı olduğu vakit Ankara tesisatçı hemen çağrılmalı ve tesisatı tekrar işler hale getirmesi istenmelidir.

Ankara su tesisatçısı, her türlü su kaçağını bulma konusunda artık ehil hale gelmiş personel çalıştırır ve bu alanda yaptığı işlerle adından sıkça söz ettirir. Bu kapsamda aldığı hizmet sonrası, rahat nefes alan müşteriler; sorunların sonlanmasıyla birlikte su tesisatını aksamadan kullanmaya devam eder.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.