Ana Sayfa Güncel 22 Nisan 2022 378 Görüntüleme

Demetevler Su Kaçağı Tespiti

Su kaçağı tespitine yönelik şikâyet alındığı takdirde, öncelikle temiz su tesisatına yönelik kontroller sağlanmalıdır. Temiz su tesisatında herhangi bir sorun gözlenilmezse atık su tesisatının kontrolüne geçilmelidir. Atık su kaçağı için çeşitli yöntemler, ön plana çıkar. Alanında uzman personelce Demetevler su kaçağı tespiti yapılabilir ve sonrasında çözümüne yönelik adımlara geçilebilir.

Atık su tesisatı incelenirken gider hattı kontrolü, kanal kameraları vasıtasıyla yapılır. Atık su tesisatına ait tüm çıkışlardan kamera salınarak su kaçağı tespiti yapılmaya çalışılır. Boruların üzerlerinde çatlak, kırık, delik, ters meyil ve conta sıyırması gibi sorunlar baş gösterebilir. Bu sorunların tümü, kamerada görülebilecektir. Arıza tespiti tam olarak yapıldıktan sonra onarım faaliyetlerine geçilmelidir.

Atık Su Tesisatı Kaçakları Nasıl Olur?

Atık su tesisatındaki kırık veya çatlaktan meydana gelen sızıntılar, insan ve çevre sağlığına zararlı durumlar oluşturabilir. Bu sebeple, kaçağın pratik bir şekilde tespiti ve sorunlara yönelik hızla müdahale hamlesi; son derece önemlidir. Atık su tesisatına yönelik kaçakların bulunması zor olmakta yani üzerinde uğraşılması gerekmektedir. Küçük çapta karşılaşılan sorunların tespitinde fazlasıyla zorlanılır.

Ankara su tesisatçısı bünyesinde atık su tesisatına ilişkin problemler, kameralara ve insan gözünün sahip olduğu derinliğe bağlı olarak değişmektedir. Ankara tesisatçı, kurumsal bir hizmet sunar ve su kaçağı tespiti konusunda gerekli çözüm adımlarını olabildiğince eksiksiz bir şekilde atar.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.