Ana Sayfa Güncel 30 Aralık 2021 474 Görüntüleme

En İyi Kore Dizileri hangileridir?

Squid Game dizisinin dünya çapında yeri yerinden oynatması Kore dizilerine olan rağbeti artırdı. Bu başarı en iyi kore dizileri hangisidir? Benzer dizi bulabilir miyim? Gibi sorulara sebep oldu.

Squid Game dizisinden öncede Kore dizileri aslında büyük bir popülerliğe sahipti. Kore dizisi izleyenlerin başka tür ya da yapım dizi izlemekte güçlük çektikleri için herhangi bir kore dizisine başladığınızda artık sonu gelmez bir döngünün içerisine girmiş oluyorsunuz.

Kore dizileri genellikle gerilim üzerine değil tatlı ve sempatik bir yapıya sahiptir. Örneğin kadın ve erkeğin ruhunun değiştiği secret garden dizisinin konusu ve secret garden oyuncuları oldukça başarılı birer örnektir.

Hepimizin genç yaşta hastası olduğu yeşilçam filmlerine benzer nitelikte dizileri çok fazla ele alırlar. Zengin kız fakir oğlan ya da fakir oğlan zengin kız gibi klasikleşmiş izlerken merak ettiren ve kendini takip ettiren bir çok dizisi bulunmaktadır. Secret garden konusu bu bakımdan yeşilçam filmlerine çok büyük benzerlik sağlamaktadır.

Secret garden konusu itibari ile izlemeniz gereken ilk kore dizilerinden biridir. Tarzı size hitap etmiyorsa bile değerlendirmekte fayda var. Bu sayede ufkunuzu genişleterek yeni tarzlara sahip olabilirsiniz.

En iyi kore dizileri listesinde bu yüzden gerilim türünü bulmanız oldukça zordur. Sitemizde bir çok kore dizisi incelemesi yayınlanmaktadır. Konularını okuyarak kendinize en yakın hissettiğiniz diziyi izleyebilirsiniz.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.