Ana Sayfa Teknoloji 30 Haziran 2021 363 Görüntüleme

Instagram tüm kullanıcıların hikayelere bağlantı eklemesini test ediyor

Instagram, hikayeler için hızlı kaydırma bağlantılarını her zaman sınırlı tuttu. Yani paylaşılan hikayelere bağlantı eklemek için belirli bir takipçi sayısına ulaşmak şarttı. Fakat şirket bu yeteneği genişletebilecek yeni bir test başlatıyor. Ancak bu sistem insanların sunabileceği bir yukarı kaydırma sistemi olarak değil bunun yerine bağlantı etiketi olarak çalışıyor.

Şimdilik küçük bir kullanıcı grubuyla test edilen özelliğe ilişkin Instagram’ın Ürün Müdürü Vishal Shah’ın bir açıklaması var. Şöyle ki:

İnsanların bağlantılardan daha verimli şekilde yararlanması hedefleniyor. Yanlış bilgiyle mücadele konusuna özellikle dikkat edilirken, bağlantı türleri de izleniyor. Ayrıca çıkartmaların yapısı insanların mevcut kullanma biçimine daha uygun.

Etiketler:

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.