Ana Sayfa Güncel 22 Haziran 2021 812 Görüntüleme

Yüksek Saflıkta Kurşun Ürünleri̇ İçin İstanbul Kurşun Ve Metal Sanayi

Kurşun pek çok alanda yararlanılmaktadır. Kablo kaplamaları ve akü sanayisi en çok kullanılan alanlardır. Silah sanayilerinin vazgeçilmez ürünü olan kurşun, ambalaj ve folyo sanayisinde de kullanılır. Kurşun ağır bir metaldir ve endüstride bu özelliğinden faydalanılmaktadır. İstanbul Kurşun Ve Metal Sanayi firması da kurşunu endüstride kullanmaktadır ve müşterilerine her türlü işlemleri gerçekleştirmektedir.

Kurşun Cam

Kurşun Cam (Radyasyon Koruyucu Cam, X-ışını Cam, Kurşunlu Cam) pencere, ekran, duvar, kapı montajları için uygulanmaktadır. Kurşun cam (X-ışını Cam, Kurşunlu Cam, Radyasyon Koruyucu Cam) radyasyon terapilerini görüntülemenize olanak sağlamaktadır.

Kurşun cam radyasyona karşı koruma sağlamaktadır ancak gözlem ve şeffaf amaçlı görüntü de sağlamaktadır. Radyasyondan koruma amaçlı camların kalınlığı görüş netliğinde hiçbir azalma ve bozulma olmaz, görsel netlik ve yüksek ışık geçirgenliği sağlamaktadır. Kurşun cam radyoterapi odaları, röntgen odaları, laboratuvarlar ve diğer pek çok uygulamada etkin bir şekilde kullanılır.

Kurşun Paravan

Kurşun paravan, nükleer tıp ünitelerinde ve radyoloji odalarında radyasyona oda içerisinde bölme oluşturmak için kullanılmaktadır. TAEK standartlarına uygun bir şekilde yapılır. Paravan içerisinde yönetmeliğe uygun kurşun zırhlama işlemi yapılarak maksimum koruma sağlanmaktadır.

Kurşun Kaplama

Kurşun kaplama, radyasyon sızıntılarını sıfır seviyelerine kadar düşürmektedir. Kaplama kullanılmasıyla birlikte sağlıklı bir ortam oluşturularak özellikle radyasyon olan bölgelerde çalışan kişilerin sağlıklarını koruması sağlanır.

Kurşun Zırhlama

Radyasyon cihazları tıp, bilim, enerji ve endüstri gibi pek çok alanda varlıklarını sürdürürken radyasyondan korunma için kurşun zırhlama işlemleri yapılır. Radyasyondan korunma yöntemlerinde birçok metal kullanılmasıyla da en etkili olanı kurşundur. Kurşun zırhlama, laboratuvar, hastane, nükleer tesisler, diş klinikleri gibi pek çok alanda kullanılır.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.