Ana Sayfa Eğitim 21 Ağustos 2019 384 Görüntüleme

DGS tercih kılavuzu yayımlandı! ÖSYM 2019 DGS tercihleri ne zaman yapılacak? DGS tercihleri hangi tarihte

DGS tercihleri başladı! ÖSYM’den açıklama.. DGS tercih kılavuzu yayınlandı. Heyecanla beklenilen DGS sınav sonuçları 4 Ağustos tarihinde erişime açılmıştı. Gözler DGS tercih kılavuzundaydı. Kılavuz yayınlandıktan sonra tercih işlemleri de başlamış olacak. ÖSYM başkanı Halis Aygün sosyal medya hesabı üzerinden DGS tercih sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu DGS tercihleri ve DGS tercih kılavuzu 2019 ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor..

DGS TERCİHLERİ BUGÜN BAŞLIYOR

2019-DGS tercih işlemleri, 21-28 Ağustos 2019 tarihleri arasında yapılacaktır. Tercih işlemi, 28 Ağustos 2019 tarihinde saat 23:59’da sona erecektir. Adaylar, tercihlerini bireysel olarak ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifrelerini kullanarak elektronik ortamda yapacaklardır.

Yerleştirme işleminde 2019-DGS Başvuru kılavuzunda yer alan ilke ve kurallar uygulanacaktır. Adayların tercihlerini yapmadan önce ilgili kılavuzu dikkatlice incelemeleri ve tercih süresince yayımlanan tablolardan yararlanmaları gerekmektedir.

Adaylara saygıyla duyurulur.

DGS TERCİH KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

KYK yurt ücreti ne kadar?

KYK yurt ücreti ne kadar?