Ana Sayfa Güncel 24 Kasım 2023 116 Görüntüleme

Osman Görgünoğlu Kimdir? Başsavcı Osman Görgünoğlu Hayatı

25.01.1990 tarihinde Ankara Altındağ’da doğmuştur. İlk ve Orta Öğretimini Gazeteci Hasan Tahsin okulunda okumuş, Liseyi Nahit Menteşe Anadolu Lisesinde bitirmiştir. İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesine 2009 yılında başlayan Görgünoğlu 2013 yılında mezun olduktan sonra, 2019 yılında askerliğini Ankara/Mamak’ta bedelli olarak yapmıştır.

2015 Ağustos ayında kırıkkale savcı adayı olarak mesleğe başlayan Görgünoğlu; sırasıyla Çanakkale/Bayramiç Başsavcılığı, İstanbul/Büyükçekmece Savcılığı görevlerinde bulunmuştur. 2020 yılında İstanbul Aydın Üniversitesinde Yüksek Lisansa Başlamış, 2022 yılında Kamu Hukuku Alanından Yüksek Lisans’dan mezun olmuştur.

Seyahat etmeyi sever, grupça uzun dağ yürüyüşlerini katılır, kamp vazgeçilmezleri arasındadır, hobileri arasında saz çalmakta vardır, özellikle Uzun Hava sevmektedir. Şiir üzerine kendini geliştirmiş, Aşık Yunus Emrenin Şiirlerinden çok etkilenmiştir.

Ceza Hukuku üzerine kendini geliştirmiş yakın zamanda ceza hukuku üzerine kitapları çıkacaktır. 25 Ocak doğumlu olmasından kaynaklı kova burcudur. İngilizce bilen Görgünoğlu, evli ve bir çocuk babasıdır.

Osman Görgünoğlu kişisel web sitesine ulaşmak için https://www.osmangorgunlu.com.tr web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Samet Çağlayan Kimdir ?

Samet Çağlayan Kimdir ?