Ana Sayfa Güncel 1 Mart 2023 214 Görüntüleme

WhatsApp Plus APK

WhatsApp hayatımıza ilk defa 2014 yılında girdi. Hayatımıza girdiği andan itibaren kendini geliştiren ve yenileyen WhatsApp uygulaması, bir zaman sonra kullanıcılarına yetersiz gelmeye başladı. Gerek güncellemenin az olması gerekse de uygulamadaki özelliklerin yetersizliği nedeniyle kullanıcılar farklı uygulamaları araştırmaya başladı.

Uygulamada bulunan birçok özelliğiyle WhatsApp uygulamasının kurtarıcısı olan WhatsApp Plus uygulaması, kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilmeye başlandı. Kullanıcıların hem WhatsApp’ı aynı şekilde kullanabilmeleri hem de WhatsApp uygulamasına ek olarak birçok özelliği barındırmasıyla kullanıcılar tarafından oldukça sevildi.

Yasal olmayan ve güvenlik nedeniyle tartışmalara konu olan WhatsApp Plus uygulaması, bütün bunlara rağmen birçok kullanıcı tarafından kullanılıyor. Yasal olmadığı için uygulama marketlerinde bulunmamakta ve bu nedenle sadece arama motorları aracılığıyla telefonunuza indirilmektedir. Uygulamayı kullanmak için telefonunuzun internet sayfasına girerek, “WhatsApp Plus Yükle” yazın. Bu şekilde uygulamayı indirmenizi sağlayacak olan WhatsApp Plus APK uygulamasına kolaylıkla erişebileceksiniz. WhatsApp Plus APK otomatik olarak kurulmaz. Bu nedenle WhatsApp Plus yüklediğinizde, kurulumunu manuel olarak yapmanız gerekmektedir.

WhatsApp uygulamasında bulunan özelliklere ek olarak sohbetleri şifreleme, “yazıyor” özelliğini gizleme, binlerce çeşit tema ve yazı tipi, farklı emojiler, uygulamaya özel olarak interneti kapatma, profilinize kimin girdiğini görme, hikayelerde ayrıcalık, dosya gönderim boyutunda arttırılma ve kaydedilmeyen numaraya mesaj gönderme gibi birçok özellikten WhatsApp Plus uygulamasını indirerek yararlanabilirsiniz. Daha birçok farklı özelliği bulunan WhatsApp Plus uygulamasıyla siz de farkınızı ortaya koyabilirsiniz.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.