Ana Sayfa Güncel 11 Şubat 2023 272 Görüntüleme

Devops Avantajları

Devops hakkında insanların internet üzerinden edinebilecekleri bilgiler sınırlıdır. Bir Devops desteği alınmadan sadece işleyişi ve avantajları hakkında bilgi sahibi olmak mümkündür. Dolayısıyla destek almak çok önemlidir. Devops kullanımı yapıldığında daha fazla bir müşteri kitlesine ulaşılacağından dolayı kitle artacaktır ve bununla beraber üretim daha hızlı ve daha sağlam olacaktır. İş birliği ve üretkenliğin bu şekilde artması pazarlama süresini olabildiğince kısaltmada çok işe yarar. Bununla birlikte pazara ve rekabete ayak uydurmak isteyen insanların da bir numaralı tercihidir.

Sistemin devamlı ve güvenilir olması müşteriler için çok önemlidir ve Devops tarafından bu çok büyük ölçüde sağlanır. Aynı zamanda kurtarma işlemleri de çok önemlidir. Ortalama kurtarma süresinin iyileştirilmesi için Devops çok etkindir.

Devops ve Uygulama

Devops kendi içerisinde bir yaşam döngüsüne sahiptir. Uygulamalar yaşam döngüsü üzerinde büyük bir etkiye sahiptir. Çalıştırma aşamaları, teslim ve geliştirme konusunda uygulamaya yardımcı olur. Devops tarafından sağlanan her bir adım diğeriyle bağlantılıdır ve bu aşamalar role bağlı, özel değildir. Gerçek bir Devops kurulumunda her rol ve aşamanın birbiriyle ölçülü ilişkisi vardır.

Planlama, geliştirme, teslim etme ve işletme aşamaları oldukça önemli ve ana aşamalar olmaktadır. Devops bu yürütmeyi kendisi yapacaktır ancak kullanacak insanların öncelikli olarak devops destek hizmetleri alarak gelişim ve işleyiş hakkında bilgi sahibi olması gerekir. Bunun için kurumlardan bilgi alınmalıdır.

https://deyls.com/devops-danismanligi

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.