Ana Sayfa Güncel 31 Aralık 2022 367 Görüntüleme

TEDSAN SAVUNMA

TEDSAN kalitesi ile kendini kanıtlamış ürünleri, güvenilir işçiliği ve 50 yılı aşkın tecrübesi ile dişli üretiminde uzman bir kuruluştur. Ulusal ve uluslararası alanda, müşterilerinin beklentilerini karşılamak için hızlı ve çözümsel yaklaşımlar sergilemektir. Müşteri memnuniyeti sağlamak ve TEDSAN adını sektöründe kalıcı kılmak temel yaklaşımımızdır. ISO 9001-2008 ve TÜV kalite belgelerimiz ile imalatlarımız da; ulusal ve uluslararası standartlara ve mevzuata uymak kalitemizin önemli bir unsurudur.

Tüm süreçlerde, müşterinin ihtiyaç ve beklentilerini tam olarak karşılayan bir anlayış içinde güvenilir ve aranan firma olmayı kalite politikası benimsemiştir.

Nasıl Üretiyoruz?
%75in üzerinde kendi bünyemizde bulunan CNC Kontrollü makinalarda ve dişli üretim makinalarında üretilmektedir. Sanal Mağaza Videolar ve Üretim Görselleri başlığı altında ürünlere ait üretim metotlarını ve diğer merak edilen işleme görsellerini inceleyebilirsiniz.

Ürün içerikleri daime dişli üzerine mi?
Hayır, talaşlı üretime uygun olan tüm ürünleri tasarlayabilme ve üretebilme kapasitesine sahibiz. Burada ana branş dalımız dişli olduğu için bunu ön planda tutmaya çalışıyoruz.

Farklı Bir tasarım olsa yapabilir misiniz?
Sizlerden gelen tüm talepleri değerlendirmek isteriz. Amacımız sizlerin ihtiyaçları ve üretim kapasitemiz dâhilinde her zaman yardımcı olabilmektir.

Öncelikle Tedsan Savunma; Profesyonel, Ekonomik, Kaliteli, Yenilikçi Çözümler Sunar…
Savunma Sanayi
Havacılık Ve Uzay Sanayi
Otomotiv Sanayi
Tarım Sanayi
Medikal Sanayi
Elektromekanik Sanayi
Dişli Ve Dişli Ekipmanları
Özel Tasarımlar
3D Printer Üretimler

Alanında çalışmalar yapmaktadır.

                                                                                                          Tedsan Savunma Yönetim Temsilcisi
Efe ÖRGÜT

Bizlere sosyal medya hesaplarımızdan veya internet sitemizden ulaşabilirsiniz.

https://www.instagram.com/tedsansavunma/

https://www.facebook.com/tedsansavunma/

https://www.tedsan.com.tr/

Etiketler: dişli imalatı, savunma sanayi, dişli üretimi, düz dişli, helis dişli, ayna mahruti dişli, helis dişli, sonsuz dişli, kremayer dişli, ankara dişli, ankara dişli imalatı, ankara dişli üretimi, özel üretim dişli imalatı, modül dişli, triger dişli, çavuş dişli, dişli üretim fabrikası, türkiye dişli üreticileri, türkiye dişli imalatı yapan firmalar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.