Ana Sayfa Güncel 26 Aralık 2022 229 Görüntüleme

PROMEDİA WORKS VE İLKER EZİBAY ÖDÜLE DOYMUYOR! BİR ÖDÜL DAHA!

Hizmet Organizasyon tarafından düzenlenen Türkiye Prestij Ödülleri 2022, İstanbul Harbiye’deki otelde düzenlendi.

Hizmet Organizasyon kurucuları Şehmus Güngör ve Ferit Evgi’nin konuklarla birlikte 10. yıl kutlama pastası kesmesinin ardından başlayan etkinlikte alanının en iyileri seçilen markalar ve kişiler ödüllerini aldı.

GECEYE ÜNLÜ YAĞMURU

Etkinlikte iş, sanat, magazin ve medya dünyasının tanınan isimleri bir araya geldi.

BASIN YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Basının ve televizyon kanallarının yoğun katılım gösterdiği gecenin en çok alkış alan isimlerinden biri de ‘Yılın En Başarılı Reklam Ajansı’ dalında ödül alan ProMedia Works Reklam Ajansı CEO’su İlker Ezibay oldu.

DÜNYA TÜRK PROJELERİNİ KONUŞACAK

İlker Ezibay yaptığı konuşmada ‘’Dijitalin her gün hayatımızın merkezine biraz daha yerleştiği bu günlerde, biz de markamızı dünyaya duyurmak ve Türk markalarının yapabileceklerini dünyaya göstermek için önemli çalışmalar yapıyoruz. Şirketimizin 2023 yılı planlarının içinde teknolojik yatırımlar, yeni projeler ve uluslararası iş birliktelikleri yer alıyor. Cumhuriyetimizin 100. yılında ProMedia Works Reklam Ajansı’nı dünyanın önemli ajanslarından biri yapmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Çok yakında tüm dünya Türk projelerini konuşacak.’’ dedi ve ‘’Bu ödülü bize layık gören herkese tüm ekip arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum’’ diyerek sözlerini noktaladı.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.