Ana Sayfa Güncel 17 Aralık 2022 188 Görüntüleme

İmamoğlu’na destek pankartı asan CHP’li başkan gözaltına alındı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na verilen hapis cezası ve siyasi yasak kararına tepki göstermek için CHP Derince ilçe örgütü ile birlikte Çenesuyu Köprüsü’ne, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun fotoğraflarının bulunduğu “Daha yeni başlıyoruz. Asla yalnız yürümeyeceksin” yazılı afişini asan Kocaeli CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir,  gözaltına alındı.

“BU KORKU DÜZENİNİ YIKACAĞIZ!”

CHP Derince Gençlik Örgütü, başkan Ali Demir’in gözaltına alınmasıyla ilgili sosyal medyadan açıklama yaptı.

Açıklamada şöyle denildi:

*Başkanımız Ali Demir ve Yönetiminin Ekrem İmamoğlu’na destek için yaptığı pankart çalışması sonucu emniyetin olay yerine gelmesi ve pankartı indirip İlçe Gençlik Kolu başkanımız Ali Demir’i ifadesini almak üzere Yenikent Polis Karakoluna götürmesi içinde bulunduğumuz durumu çok açık göstermektedir.

*Asılan bir pankarta dahi tahammülü olmayan bu korku düzenini yıkacağız! Unutulmamalıdır ki, gençlik hiç aldanmadı. Hiç boyun eğmedi!

*Meydanlarda izimiz, kürsüde sesimiz, gelecekte izimiz olacak!

Etiketler:

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.