Ana Sayfa Güncel 10 Aralık 2022 208 Görüntüleme

Marküteri Parke Büyüleyici Bir Parke Çeşidi

Düz, paralel bir kurulum, odanızı uzatır ve kurulum duvara paralel yapıldığında daha büyük görünmesini sağlar. Üniforma düzenleme, modern ve basit görünüyor ve çok modern veya klasik, zamansız bir iç stille iyi gidiyor. Paralel desenlerde, tüm şeritler düzensiz değil, aynı yükseklikte paralel olarak yerleştirilir . Tekdüze geometri bir düzenleme etkisine sahiptir ve odanın etkisini ince bir şekilde etkiler. Netliği aynı zamanda paralel desene çok modern bir görünüm verir.

Merdiven modelinin temeli paralel modeldir: bir sıra paralel şerit, enine tek bir sıra ile dönüşümlüdür. Bu şekilde size bitişik merdivenleri hatırlatır.

Merdiven deseni, dikkati dağıtmadan gözü keşfetmeye davet eder ve odaları bu özel şekilde optik olarak büyütür. kalaslar, her oda boyutuna uygun, mükemmel dengelenmiş boyutlarda mevcuttur. Doğru boyutun seçilmesi, istenen ahşap türü ve yüzey işlemi, kalaslarınızı iç mekanınız için iyi bir arkadaş veya evinizde mutlak bir vurgu haline getirir.

Eski kır evlerinin özel havasını hiç yaşadınız mı?

Bu tür evlere verilen rahatlığın bir nedeni, çoğunlukla burada kullanılan masif ahşap döşeme tahtalarıdır. Parke plakaların büyük boyutları sayesinde odalar özellikle dengeli ve ferah görünür.

Hiçbir parke türü, ahşabın doğallığını bir malzeme olarak tek plakalarımızdan daha iyi ortaya çıkarmaz. Onların büyük çeşitliliği, zarif, sağlam görünümle birleştiğinde, bu döşeme türünü her uygulama alanı için ideal kılar. Marküteri Parke Eşsiz karakterleri  , izleyicinin odağını eğlenceli bir şekilde yönlendirir.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.