Ana Sayfa Güncel 20 Eylül 2022 369 Görüntüleme

Sosyal Medya Uzmanı Ferhat Tutuş Kimdir ?

2022 yılında Yılın En iyi Sosyal Medya Uzmanı seçilen ve başarılı projeleriyle adından söz ettirmeyi başaran dijital reklam dünyasının merak edilen ismi Ferhat Tutuş hakkında hazırladığımız haber sizlerle.

2022 Yılının En iyi Sosyal Medya Uzmanı seçildikten sonra başarılı projelere devam eden Ferhat Tutuş, 2023 yılında da reklam dünyasının aranan ismi olacağa benziyor. Danışmanlık yaptığı firmaların gelirlerini 100 kat artırarak büyük bir başarı grafiği yakalamayı hedeflediğini dile getiren Tutuş, bunun için çalışmalarına ara vermeden devam ettiğini ifade etti.

Üniversite’de Radyo Televizyon Programcılığı bölümünü okuduktan sonra dijital dünyanın gelişimini yakından takip edip bu alana yönelen Ferhat Tutuş, kısa süre içerisinde kendi reklam ajansını kurarak firmalara kurumsal olarak hizmet vermeye başladı. Çok sayıda büyük markanın sosyal medyasının arkasındaki isim olan Ferhat Tutuş, İstanbul’da bulunan ajans merkezinden bir çok markaya hizmet vermeye devam ediyor.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.