Ana Sayfa Güncel 6 Ağustos 2022 244 Görüntüleme

Villa Cornelia Unutulmaz Bir Tatil İçin Davet Ediyor!

Kaş, Kalkan bölgesinde yer alan Villa Cornelia kiralık villa söz konusu olduğu zaman en sevilen villalar arasında yer alıyor! Özellikle Kalkan kiralık villa denildiği zaman Villa Cornelia lüks tatil fırsatlarıyla karşımıza çıkıyor! Villa kiralama hizmetlerinin gelişim gösterdiği son zamanlarda gayet doğal olarak karşınıza farklı villa seçenekleri de çıkacaktır. Burada villa tercihini isabetli bir şekilde yapıyor olmak; tam olarak beklentinizi karşılayan bir tatil deneyimini beraberinde getirecektir. Tercihinizi Villa Cornelia’dan yana kullandığınız zaman tam anlamıyla unutulmaz bir tatil deneyimi yaşama fırsatını da elde edersiniz!

Villa Cornelia her şeyden önce geniş ailenizle birlikte keyifli bir şekilde tatil yapabilmeniz konusunda harika fırsatlara sahiptir. Bununla birlikte Villa Cornelia konfor konusunda tüm ayrıntıların düşünüldüğü bir villadır. Durum böyle olunca Kalkan’ın eşsiz manzarasında unutulmaz bir tatil deneyimi yaşamayı istediğiniz zaman Villa Cornelia harika fırsatlara imzasını atacaktır. Denize yürüme mesafesinde yer alan bu villa aynı zamanda ulaşım konusunda da harika bir destinasyona sahiptir. Bundan dolayı villaya ulaşım oldukça pratiktir.

Sevdiklerinizle Güzel Bir Tatil Yaşayabilirsiniz!

Ailenizle birlikte unutulmaz bir tatil deneyimi yaşamayı istediğiniz zaman Villa Cornelia; tam da size göre fırsatlar sunacaktır. Çünkü bu villada tüm ayrıntılar fazlasıyla düşünülmüş! Üstelik Villa Cornelia; 5 yatak odalı bir villa olduğundan geniş ailenizle birlikte tatil yapabilmeniz konusunda etkili fırsatları sizlerle buluşturacaktır.

Toplamda 4 suit aile odası bulunan Villa Cornelia; aynı zamanda 1 de genç yatak odasına sahip olan bir villadır. Villa demirbaşları tam da ihtiyacınız olan şeylerin tamamını içeriyor! Dolayısıyla ev konforu açısından bu villa tam olarak beklentilerinizi karşılayacaktır!

Havuz katı terası bulunan Villa Cornelia; deniz manzaralı odalarıyla da beğeniliyor. Havuzlu villa konseptine uygun bir şekilde tasarlanmış olan bu villada 14 buçuk metre uzunluğunda ve 5 metre eninde havuz bulunmaktadır. Yine şezlonglar ve oturma grubu vs de villada yer almaktadır. Modern Amerikan tipi mutfağa da sahip olan Villa Cornelia; bir tatilden ne bekliyorsanız, fazlasını sizlerle buluşturuyor!

Kaş – Kalkan’da tam olarak harika bir tatil deneyimi fırsatı konusunda etkili bir hizmetin merkezinde yer alan Villa Cornelia; konuklarına ferah bir ortamda tatil fırsatı da sunuyor. Mimari dokusu açısından modern bir tarzda inşa edilmiş olan villada sevdiklerinizle birlikte unutamayacağınız kadar güzel bir tatil yaşamayı istediğiniz her şey var!

Villa Cornelia Villa Kiralama Fırsatları

Bilindiği üzere villa kiralama son zamanların tatil trendleri arasında yer alıyor. Özellikle tatil bölgelerinde kiralık villa ilanlarıyla sıklıkla karşılaşıyoruz. Kalkan kiralık villa hizmetleri de son zamanlarda oldukça popüler bir durumda! Bütün bu bilgiler ışığında Kaş – Kalkan’da villa kiralamayı istediğiniz zaman Villa Cornelia; tam olarak beklentinizi karşılayacak mükemmel fırsatlara sahiptir!

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.