Ana Sayfa Güncel 5 Temmuz 2022 387 Görüntüleme

Filenin Sultanları’ndan Beklenen Gümüş Madalya Geldi!

19. Akdeniz Oyunları’nda kıya sıya bir mücadele veren A Milli Kadın Voleybol Takımı, final etabında İtalya’ya 3-1 mağlup oldu. 3 – 1 skor ile mağlup olan Milli Kadın Voleybol Takımı, turnuvadan gümüş madalya alarak ayrıldı.

Cezayir’in ev sahipliğinde düzenlenmiş ve gerçekleşmiş olan 19. Akdeniz Oyunları’nda mücadele eden A Milli Kadın Voleybol Takımı final maçına kaldı. Gerçekleşen final maçında A Milli Kadın Voleybol Takımı,  İtalya ile karşı karşıya gelerek kıyasıya bir mücadele verdi.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, rakiplerine 26-24, 25-20, 22-25 ve 25-22’lik setler ile 3-1 mağlup oldu. Böylelikle gerçekleşen organizasyondaki ilk yengilerinş aldı. Yenilgilinin ardından A Milli Kadın Voleybol Takımı; Akdeniz Oyunları’nı gümüş madalya ile tamamlamış oldu.

Peki final karşılaması nereden gerçekleştirildi? Hakemler kimdi? Türkiye ve İtalya takımında kimler yer alıyordu? İşte merak edilen tüm detayların cevapları… selcuksports kanalı üzerinden de maç hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

Salon: Palais Sports Hammour Boutlelis

Hakemler: Ksenija Jurkovic (Hırvatistan), Eyike M. (Kamerun)Türkiye: Melis Yılmaz, Ilkin Aydın, Buse Ünal, Ayçin Akyol, Buse Kayacan Sonsırma, Tutku Burcu Yüzgenç, Yasemin Yıldırım, Yaprak Erkek, Emine Arıcı, Ezgi Akyaldız, Aslihan Kılıç, Derya Cebecioğluİtalya: Francesca Bosio, Sofia D’Odorico, Federica Squarcini, Sara Panetoni, Elena Perinelli, Alessia Mazzaro, Binto Diop, Ilaria Battistoni, Emma Cagnin, Giorgia Frosini, Linda Nkiruka Nwakalor

Setler: 24-26, 20-25, 25-22, 22-25

Kaynak: https://www.hdselcuksports.com/

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.