Ana Sayfa Güncel 1 Temmuz 2022 382 Görüntüleme

Minecraft VDS Nedir?

Dünyada en fazla oynanan oyunlar arasına girmeyi başarmış olan Minecraft oyunu sanal bir sunucu üzerinden hizmet vermektedir. Bu makalemizde Minecraft VDS hakkında bilgiler vermeye çalışacağız, çünkü VDS hem legal işlemler hem de illegal işlemler için kullanılabilmektedir. Minecraft ile alakası ise oyunun VDS üzerinden çalışıyor olmasıdır. İllegal işlemlerde ise DDOS sunucu olarak bot saldırılarda kullanılmaktadır.

VDS Sunucu Nedir?

VDS sunucular kullanımı tamamen kullanıcıya ait olan özel sanal sunuculardır. VDS sunucular yalnızca bir kişi tarafından kullanıldığından dolayı diğer sunuculara göre daha yüksek performansa sahiptirler. Oyun sitelerinde bu tip sunucuların tercih edilmesinin nedeni de bundan kaynaklanmaktadır.

Ddos korumalı VDS sayesinde bot saldırılara karşı sistem güvende kalır ve bu sayede sisteme dışarıdan herhangi bir saldırı girişimi olmaz.

Oyun sistemlerinin gelişmiş olması ve oyunlara katılımın çok olması ister istemez bu sistemleri kullanan kişilerin daha seçici ve alt yapısına önem vermesini gerektirmektedir. Minecraft oyunu da dünyada en fazla oynanan oyunlar arasında olduğu için bu oyunların güçlü bir alt yapısının olmasına ihtiyaç duyulur.

Sunucu tipleri kendi aralarında ayrılmış olduğu için her sisteme farklı seçenekler sunulmaktadır. Yani sıradan bir internet sitesiyle bir oyun sitesi arasında güç farkı mutlaka olmak zorundadır. Oyun sitesine dışarıdan müdahale olmaması için korumasının yüksek olması ve gerektiğinde hemen müdahale edilebiliyor olması da çok önemlidir.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.