Ana Sayfa Güncel 28 Mayıs 2022 533 Görüntüleme

Diyarbakır TOKİ 2022 Yeni Etap Başvuruları

Diyarbakır TOKİ başvuru işlemleri hakkında sizlere önerilerde bulunacağımız yazı dizisi hazırladık.

Diyarbakır’da Yeni TOKİ Ne Zaman Yapılacak?

Diyarbakır TOKİ 2022 başvuru ne zaman ve hangi şartlarda olacağı merak konusu haline gelmiş bulunuyor. TOKİ mevcut projelerinin üzerine yenisini eklemeye planlıyor. Özellikle de kentte TOKİ tarafından mevcut kullanımda olan 10 bin 760 konut inşa etmiş ve yeni projelerini ele almıştır. Son yapılan TOKİ projesinde dahil olan ve sahipleri tarafından boşa düşen daireler TOKİ resmi sitesi üzerinden satışa çıkıyor. Bunun dışında yeni projeler halen devam etmekte ve önümüzdeki kısa dönemde yeni TOKİ projesini faaliyete koymayı hedefliyor.

TOKİ 2022 Başvuru Ne Zaman – Diyarbakır?

TOKİ 2022 başvuru ne zaman Diyarbakır ilinde yapılacak mı, şartları nelerdir gibi sorulara cevaplar sunuyoruz. Diyarbakır’da 4’ncüsü yapılan TOKİ etap projesinde birçok kişi ev sahibi oldu. 2021 yılında evlerine kavuşan ailelerin şansını yakalamak isteyenler yeni proje için arayışa geçiyor.
2022 yılında 5’nci etap için çalışmalarını sürdüren TOKİ, Diyarbakır’da önemli bölgeleri keşfe almış bulunmakta. Önümüzde yıla kadar hazırlıklarını tamamlayacak olan kurum, bu kapsamda yeni evler için yeni ev sahiplerinin başvurularını alacak.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.