Ana Sayfa Güncel 23 Ocak 2022 301 Görüntüleme

İmamdan çirkin Sedef Kabaş paylaşımı

Samsun’un Tekkeköy ilçesinde göreli imam Vedat Aydın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesiyle tutuklanan gazeteci Sedef Kabataş hakkında yaptığı çirkin paylaşımlar tepki çekti. İmam gelen tepkiler üzerine sosyal medya hesabını kapattı.

Bir televizyon kanalında (TELE1) katıldığı bir programda Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret ettiği iddiasıyla gözaltına alınan ve ardından da çıkarıldığı mahkemece tutuklanan gazeteci Sedef Kabataş, hakkında Tekkeköy ilçesinde bir camide görev yapan İmam Vedat Aydın, sosyal medya hesabından çirkin paylaşımlar yaptı.

İMAM HESABINI KAPATTI

Sedef Kabataş’a tepki gösteren Aydın’ın “Muhtemelen gece kullanmıştır kelepçeyi. Bu çapta bir kadının fantazilerinin sınırını kestirmek çok kolay değil, üzülme gündüz gece vardır kelepçe” diye yazdı. Bir paylaşımında da “Ülkenin Cumhurbaşkanına hakaret edece kadar alçalan s…k elbette yalnız değildir, bir sürü var onlar” ifadelerini kullandı.

İmam Aydın, gelen tepkiler üzerine önce paylaşımlarını sildi ardından da sosyal medya hesabını kapattı.

Etiketler:

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.