Ana Sayfa Güncel 22 Ocak 2022 476 Görüntüleme

Kırsoft Firma Sahibi Halil Efe KIR

Web yazılım ve tasarım alanında hizmet veren Samsun merkezli yazılım firması Kırsoft, genç girişimci henüz 17 yaşında olan Halil Efe Kır tarafından kurulmuştur. Yazılımların temelinde PHP, MySQL, Java, C, C++, jQuery, Javascript, Node-JS, MongoDB, .NET veya CSS yazılım dillerini kullanan ve müşteri odaklı bir çalışma prensibi belirleyen firmanın temel odağı müşteri memnuniyeti..

Web yazılım ve tasarımın yanı sıra arama motoru optimizasyonu alanında da hizmet veren Kırsoft firması danışmanlık faaliyetlerini de başarıyla yürütmektedir. Samsun’da kurulan ve tüm ülkeye hizmet veren, zaman ve mesafe tanımaksızın çalışmalarını sürdürmeye çalışan firmanın genç yöneticisi Halil Efe KIR, çalışmalarında başarı elde etmek için ekibiyle beraber ara vermeksizin çalışmaya devam ettiğini dile getirdi.

Yazılım ve Bilişim Teknolojileri odaklı sürdürülebilir hizmet veren, web, masaüstü yazılım ve özel projeler üreten Kırsoft, Özellikle kurumsal ve özel web projelerine odaklanan genç ve dinamik ekibiyle sosyal medya, reklam ve seo danışmanlığı hizmetlerini de 360 derece ajans mantığıyla müşterilerine sunmaktadır.

Kaliteye verdiği önem ve imkansızı başarma arzusu ile müşteri memnuniyetini ön planda tutarak iş üretmeyi ve yaratmayı kendisine şiar edinen Kırsoft, proje sürecinde proje ekibi ve firmanın yakın temas ile çalışmasını sağlayarak ortaya iki tarafı da memnun edecek bir ürün çıkarmayı arzulamakta ve bu doğrultuda iş planı hazırlayarak yol haritasını belirlemektedir. Şirketin vazgeçilmez ve değişmez prensipleri arasında kalite, hizmet, kullanışlılık, kolaylık, uygun fiyat ve projenin zamanında teslim edilmesi yer almaktadır.

https://www.halilefekir.com.tr/

https://kirsoft.net/

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.