Ana Sayfa Güncel 18 Kasım 2021 278 Görüntüleme

Kampanyalı Market Ekipmanları Hangi Sitelerde Var?

Kampanyalı market ekipman modeli satışı sunan Soydanraf.com, Setraf, Marketix, Raftürk ve Osmanlı raf, kalite ve fiyat avantajına aynı anda erişebilmeniz sağlıyor. Market raf, reyon sistemlerinden market güvenlik ekipmanlarına kadar geniş yelpazede ürün sunan markalar, sepet, araba gibi demirbaş ürünleri de sipariş hizmeti ile sizlere ulaştırıyorlar.

Soydanraf.com

Kaliteli ve uzun ömürlü market ekipmanları ile sizleri buluşturan Soydanraf, güvenilir sipariş ve tam zamanında teslim koşulları ile avantaj sunuyor. Bir marketin hem dekorasyonun şık olması hem de teşhir koşullarının standartlara uygun olması için gerekli olan tüm ekipmanı sizlere sunuyor. Soğutucu raf sistemleri, ahşap ve metal ürün reyonları, alışveriş arabaları, sepetleri en avantajlı fiyatlar ile ürün yelpazesinde yer alıyor.

Bu ürünlerin yanı sıra markette güvenliği sağlamak için gerekli olan turnike, geçiş kapıları, market güvenlik ekipmanları sipariş kapsamında edinebileceğiniz seçeneklerdir. Deneyimli yapısı ile sektörde öne çıkan marka aynı zamanda sebze reyonlarına, emanet dolaplarına, fiyat etiketi ve fiyatlıklara da satış hizmeti kapsamında yer vererek, her ihtiyaca hitap ediyor.

Setraf

Bir mağaza için ihtiyaç duyulan tüm mağaza ekipman modellerine ulaşabilmeyi sağlayan Setraf aynı zamanda avantajlı fiyatlar ile sizleri buluşturuyor. Markanın geniş ürün yelpazesindensoğutucu dolap ve reyonlardan, yük kaldırıcı metal raf sistemlere kadar pek çok tasarıma ulaşabilirsiniz.

Müşterilerinize konforlu bir alışveriş sürecini sunabilmek için ihtiyacınız olan alışveriş arabası, sepet gibi ekipmanları güvenilir sipariş ile edinebilirsiniz. Tam zamanında teslimden yana olan ve kapmayalar yapan marka, bariyer ve turnike gibi market güvenlik ekipmanlarını da sunuyor. Fiyatlıklar, fiyat etiketleri ve ihtiyacınız olan pek çok seçenek market ekipmanı satış hizmeti kapsamında sizler ile buluşuyor.

Marketix

Market aksesuarları ve ekipmanları ile sizleri buluşturan Marketix, güvenilir sipariş koşullarından yararlanabilmenizi sağlıyor. Şık teşhir bölümünü oluşturabilmeniz için metal ve ahşap reyonları sunuyor. Süt ve süt ürünlerine özel soğutucu dolap ve raf sistemlerini sunarak her ihtiyaca yanıt buluyor. Güvenilir sipariş ve avantajlı fiyat koşullarını birleştiren marka, market güvenlik ekipmanlarına da yelpazesinde yer veriyor.

Market arabası, sepeti, fiyatlık, poşetlik, cam ekmek dolapları, emanet dolapları, yük taşıyıcı lojistik ekipmanlar gibi aklınıza gelebilecek her ürüne geniş bir yelpazeden ulaşabilirsiniz. Siparişinizde kampanyalardan ve tam zamanında teslim avantajından yararlanabilirsiniz.

Raftürk

Raftürk, marketiniz için gerekli olan kaliteli ve uzun ömürlü market ekipman çeşitleri ile sizlere hitap ediyor. Alışveriş arabaları, sepetler, sebze ve baklagil reyonları gibi seçeneklerin yanında, soğutucu raf sistemlerini de ürün yelpazesinde sunarak her ihtiyaca hitap ediyor. Bu reyon tipleri ile ister süt ve süt ürünlerini isterseniz de kuru gıdaları müşterilerinize sergileyebilirsiniz.

Diğer yandan market, şantiye ve alıveriş merkezlerinde kullanıma uygun olan kıyafet dolaplarını, emanet dolaplarını ve ranzaları geniş yelpazeden avantajlı fiyatlar ile edinebilirsiniz. Bir market veya mağazanın güvenliği için gerekli olan turnike geçişleri ve diğer güvenlik ekipmanlarını güvenli şekilde sipariş edebilirsiniz. Aklınızda yer alan market teşhir ekipmanı modellerini veya aksesuarını kampanyalı fiyatlar ile temin etme şansını yakalarsınız.

Osmanliraf

Osmanlıraf, marketinizde müşterileriniz için sağlığa uygun koşullarda ürün sunabilmenizi sağlayan ve şık teşhir alanını yaratan market ekipmanlarını sizlere sunar. Kampanyalı market ekipman modellerini sunarken geniş bir yelpazeyi yaratmaya özen gösterir.

Marka geniş yelpazesinden depo raf sistemlerini, ekmek, sebze baharat, meyve reyonlarını, market arabalarını ve sepetlerini, market güvenlik ekipmanlarını, fiyat etiketlerinden ürün işleme makinelerine kadar her aracı sizler için sunuyor.

 

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.