Ana Sayfa Güncel 7 Kasım 2021 415 Görüntüleme

Sınav Kaygısına Aile Danışmanı Bennu Erez’den Çözüm!

İlkokuldan başlayarak hayatımızın her alanında sınava tabi tutulduğumuz ülkemizde maalesef eğitim sistemimiz değişmediği için özellikle gençlerimizde sınav kaygısı ve buna bağlı olarak çeşitli hastalıklar baş göstermeye başlamıştır. Sınav kaygısını aşamayan öğrenciler çareyi terapistlerde ve danışmanlarda aramaya başlamıştır.

İnsan psikolojisi üzerine küçük yaşlardan itibaren çalışmaya başlayan Bennu Erez aile danışmanı olarak bir çok gencin sınav kaygısının üstesinden gelmesini sağlamıştır. Bennu Erez 2010 yılında bitirdiği lise öğrenimi esnasında da insan psikolojisi ilişki ve davranış bilimlerine olan ilgisi nedeni ile de çok sayıda bu alanda kitap okumuştur.

America University Onaylı Uzman psikoloji (psychology expert) NLP uzmanlığı ve Yaşam koçluğu gibi eğitimlerini tamamlayan Erez; İstanbul üniversitesi ilişki koçluğu eğitimini de başarı ile tamamlamıştır. Bu başarıları sayesinde 2017 yılında en iyi yaşam koçları alanında ikincilik ödülüne layık görülmüştür. Yaşam koçluğu faaliyetleri arasında özellikle sınava girecek olan ergen ve yetişkinlerin stres yönetimi çalışmaları da vardır.

Son olarak mentorluk eğitimlerini de tamamlayan ve bu alanda da hizmet veren Bennu Erez katıldığı seminerler sayesinde her geçen gün mesleki tecrübesini arttırmakta ve ülkemizde binlerce gencin iletişim problemini çözmektedir. Aile danışmanı Bennu Erez’in çift terapisi ve aile ilişkilerine dair de başarılı çalışmaları mevcuttur.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.