Ana Sayfa Güncel 31 Ekim 2021 403 Görüntüleme

112 kilo uyuşturucu ile yakalandı, piyasa değeri 2 milyon TL

Kayseri’de 2 gün önce polisin düzenlediği operasyonda eşya yüklü kamyonette piyasa değeri 2 milyon TL olan 109 kilo skunk ve 3 kilo esrar ele geçirildi. Uyuşturucuyu 1 milyon TL’ye Diyarbakır’dan aldığı ve İstanbul’a götürdüğü tespit edilen M.K. tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü polisleri, 2 gün önce Diyarbakır’dan İstanbul’a uyuşturucu götürüleceği bilgisini aldı. Kayseri sınırları içerisine giren M.K.’nin kullandığı ev eşyası yüklü kamyonet takibe alındı.

Kamyonet, Kayseri-Malatya kara yolu polis kontrol noktasında durduruldu. Araçta hassas burunlu narkotik köpeği ‘Jack’ arama yaptı.

Jack’in verdiği tepki sonucu çantalar içine gizlenmiş, eşyalarla kamufle edilmiş ve piyasa değeri 2 milyon TL olan 109 kilo skunk ve 3 kilo esrar ele geçirildi. Şüpheli M.K. gözaltına alındı.

Emniyette sorgulanan M.K. uyuşturucuyu 1 milyon TL’ye Diyarbakır’dan aldığı ve İstanbul’a götürerek daha yüksek miktarda satmayı amaçladığı belirtildi. M.K. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. (DHA)

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.