Ana Sayfa Güncel 25 Ağustos 2021 494 Görüntüleme

Windows 10 Pro Satın Al

Günümüzde oldukça yaygın bir şekilde kullanılan işletim sistemlerinden biri olma özelliğine sahiptir. Uyumlu olması, kullanıcı dostu özelliğinin yanı sıra güvenirliği ile ön planda olan Windows 10 pro özelliği ile dikkat çekiyor. İşletmelerin vazgeçilmezleri arasında yer alan bu yazılım son derece farklı özelliklere sahip olması ile biliniyor. Performansı ve hızlı kullanılabilir özelliği sayesinde günümüzde birçok kurum, işletme ve firmanın tercih ettiği bir sistemdir. İşletme, kurum ve firmalar için özel olarak tasarlanmış Windows 10 Pro satın al ile sizde teknolojiyi daha güvenli şekilde kullanabilirsiniz.

Windows 10 Pro’ ya Geçiş Oldukça Kolay

İşletim sistemi, ram özelliği gibi detaylara bakarak siz de bilgisayarınızda yeni pro sürümü tercih ederek güvenle ve yüksek performans ile kullanabilirsiniz. Genel olarak evlerde kullanılan  kullandığı Windows 8.1 ya da Windows 7 işletim sistemi yerine Windows 10 lisans satın al ile sizde bu dünyada yer alabilirsiniz. Windows 10 sistemi içerisinde bulunan programlar sayesinde teknolojiyi en güzel şekilde kullanma imkanı sunarken aynı zamanda hızlı ve güvenli çalışma imkanı sunar. İşletim sistemi 1 GHZ ya da daha hızlı işlemci olması gereklidir. RAM özelliğine baktığımızda ise 32 bit cihazlar için 1GB istenirken bunun yanı sıra 2 GB için ise 64 BİT özellik istemektedir. Bu özelliklere sahip cihazlarda sorunsuz şekilde yeni pro sürümü kullanabilirsiniz.

Güvenli Bir Dünyaya Merhaba Demek Çok Kalay

Windows 10 satın al dediğinizde sizde büyüleyici ve son derece güvenli bu sürümü hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Bunun için sizden sabit sürücü özelliği ise 32 bit işlemci istenirken ekran özelliğinde ise sizden 800 * 600 olması isteniyor. Güncelleme yapmak istediğinizde internete bağlı olmanız gerekir. Güncelleştirme yaparak sürümü çok daha verimli hızlı ve güvenli şekilde kullanabilirsiniz. Günümüzde birçok işletme tarafından kullanıyor olması yanı sıra ülkemizde ve dünyada giderek daha çok kurumun tercih ettiği bu sürüm güvenli özelliği nedeni ile yazılımcılar tarafından da öneriliyor. Sizde bu geçişi hızlı ve güvenli şekilde sağlayabilirsiniz.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.