Ana Sayfa Güncel 11 Ağustos 2021 1022 Görüntüleme

Sanal Gezi Turları Nedir ?

Sanal gezi turları nedir? Sanal gezi turlarıyla, bir yeri gitmeden sanal olarak yani internet ortamında gezebilirsiniz. Ve o yere dair fikir sahibi olabilirsiniz. Sanal gezi turları, bir firmanın mekan tanıtımını ve ürün tanıtımını internet ortamına ileri düzey teknolojileri kullanarak görsel seçenekleriyle kullanıcılara aktarılmasıdır.

Sanal tur her türlü dış ve iç mekanın bilgisayar yöntemi ile internet ortamında izlenmesine olanak sağlar. Sanal tur için kullanıcılar bilgisayarda klavye ve fare yardımıyla aşağı, yukarı ve sağa sola olmak üzere 3 boyutlu bir gezinti yapabilirler. Bilişim sektöründe devrim yaratan bu uygulamaya Sanal Tur ismi verilmektedir.

Sanal Gezi Turları

Sanal turlar ile interaktif olarak gezinti olanağı sahipsiniz. Bu sayede kişi kendini ortamdaymış gibi hissetmektedir. Tur alanına eklenen yeni kapılarla ortamlar arası geçiş yapmanıza mümkün kılar. Sanal Tur’da kullanılan yüksek çözünürlükteki fotoğraflar ile alanlara yakınlaştırma yapılabilmektedir ve aynı anda detayları inceleyebilirsiniz.

Örneğin bir dış mekandan kapıyı tıklayarak bir başka iç mekana geçebilir, bir masanın üzerinde gördüğünüz bir menüyü okuyabilirsiniz, duvarda görülen tabloya yakından bakabilirsiniz, video izlemek veya müzik dinlemek kolaylıkla mümkündür. Bu sayede kullanıcılar internet üzerinden, sunulan hizmetleri ve ürünü bizzat mekanın içerisinde ziyaret ederek yakından görebilir.

Özellikle şuan korona döneminde tatile gidemeyen tatilciler bu özellik sayesinde internet üzerinden müzeleri ziyaret edebilir. Sanal gezi turları hakkında daha fazla bilgi ve Türkiye içerisinde sanal turu yapabileceğiniz yerleri merak ediyorsanız gezilinki.com linkine tıklayarak bu konuda fikir edinebilirsiniz. Günübirlik geziler öncesinde gezilinki.com ile sanal gezi turu yapmanız sizlere gitmek istediğiniz yere yönelik bayağı bilgi sunacaktır.

Ayrıca gezilinki.com ‘da hafta sonu tatilleri, dini kültür turları gibi pek çok içerik de bulunmakta.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.