Ana Sayfa Güncel 18 Temmuz 2021 499 Görüntüleme

Payfix Para Transferi

Dijital cüzdan olarak hizmet veren PayFix sitesi üzerinden para transferi, fatura ödeme, dijital cüzdan gibi çok sayıda hizmetten faydalanabilirsiniz.

PayFix hesabı nasıl açılır ?

PayFix hesabı açmak için öncelikle PayFix internet sitesine ya da mobil uygulamasına giriş yapmanız gerekmektedir. Giriş yaptıktan sonra Bireysel Şube butonuna tıklayarak giriş ve kayıt sekmesine ulaşabilirsiniz. Kayıt sekmesinde yer alan kişisel bilgiler, TC Kimlik numarası gibi alanlar doldurulur ve kayıt ol butonuna tıklanarak kayıt işlemi tamamlanır. PayFix hesabı açabilmeniz için 18 yaşından büyük olmanız gerektiğini de hatırlatmakta fayda var.

Payfix Para Transferi Nasıl Yapılır ?

PayFix dijital cüzdanınızda yer alan paraları ister banka hesaplarınıza isterseniz de başka bir PayFix hesabına rahatlıkla payfix.com.tr/sayfa/para-gonder-al.html adresi üzerinden gönderebilirsiniz. Başka bir PayFix hesabına para göndermek istediğinizde gönderilen tutar anında karşı tarafın hesabına yansır. PayFix cüzdanınızdan başka birinin banka hesabına EFT işlemi gibi para gönderemezsiniz, sadece başka bir PayFix hesabına para gönderebilirsiniz. PayFix hesabınızdan banka hesabına para gönderimi sadece sisteme kayıt ettiğiniz kendi hesaplarınıza gönderilmesi ile mümkün kılınmaktadır.

Başka bir hesaba ya da yanlış bir hesaba para göndermeye çalıştığınızda göndermeye çalıştığınız tutar tarafınıza iade edilir ve gönderim iptal edilir.

Oyun ve e-ticaret siteleri ile de anlaşma ağını genişleten PayFix’i çok sayıda sitede alışveriş esnasında kullanabilirsiniz. PayFix hesabınız ile elektrik, su, doğalgaz, telefon faturası gibi çok sayıda fatura ödeyebileceğinizi unutmayın.

https://payfix.com.tr

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.