Ana Sayfa Güncel 28 Nisan 2021 336 Görüntüleme

Öz yeğenine 10 yıl boyunca istismarda bulunan amcaya 22.5 yıl hapis cezası

İzmit’te iki yıl önce, 16 yaşındaki kızının sürekli banyoya girip saatlerce suyun altında kaldığını, akrabaları geldiğinde kendisini odaya kilitlediğini ve sınıfında erkek arkadaşları ile yan yana oturmadığını fark eden annesi, onu psikoloğa götürdü. Sürekli saçlarını yolan genç kız, art arda intihar girişiminde de bulununca doktor kontrolüne alındı. Genç kız geçirdiği bir sinir krizi sırasında annesine amcası tarafından 4 yaşından beri cinsel istismara uğradığını anlattı. Bunun üzerine anne şikayetçi oldu. Amca Ferdi A., 2019 yılının Temmuz ayında gözaltına alınıp, tutuklandı.

‘Ben pazarcıyım, etrafımdaki kimse bu şekilde eylemde bulunacağımı tahmin edemez’

DHA’nın aktardığına göre, Ferdi A. hakkında Kocaeli 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. Davanın bugün görülen karar duruşmasına Ferdi A. tutuklu bulunduğu cezaevinden SEGBİS sistemi ile bağlandı. Son sözü sorulan Ferdi A., “İddia ettiği eylemlerden bir tanesini ispatlamasını istiyorum. Ayrıca ben pazarcıyım. Çevremde hiç kimse bu şekilde bir eylemde bulunacağımı tahmin edemez. Bu şekilde tarafıma atılmış bir itham da yoktur. Adalete güveniyorum” dedi.

Mahkeme heyeti, Ferdi A.’nın mağdura karşı ’12 yaşından küçük çocuğa cinsel istismar’ suçunu işlediğinin sabit olduğuna karar vererek, sanığın mağdurun öz amcası olması ve suçun aynı mağdura karşı birden fazla kez işlenmiş olduğunu dikkate alarak 22.5 yıl hapis cezası verilmesine hükmetti.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.