Ana Sayfa Güncel 23 Nisan 2021 234 Görüntüleme

Sağlık Bakanı Koca, 23 Nisan’da koltuğunu torununa devretti: ‘Sırası gelen herkes aşısını olsun’

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu bir günlüğüne torununa devretti. Koca, torununun açıklamasını kişisel Twitter hesabında paylaştı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (kovid-19) salgınına karşı mücadele çağrısında bulunan küçük çocuk, sözlerinin başında “Kıymetli vatandaşlarım. Öncelikle hepinizin ellerinden öpüyorum. Umarım herkes ellerini yıkamıştır. Bildiğiniz gibi bir yıldır koronavirüsle mücadele ediyoruz. Beni tanımadığınız günlere dönmek istiyorsunuz, farkındayım. inanın bunu ben de çok istiyorum. Çalışmalarımız da bu yönde zaten. Ben de çok bunaldım. Minik kalbim artık dayanamıyor” ifadesini kullandı. Koca’nın torunu, şöyle konuştu:

‘Umarım dedem harçlıklarımı biriktiriyordur’

  • “Bu mücadeleyi verirken yeri geldi okulumuzdan, yeri geldi oyun parklarından feragat ettik. Evimiz okulumuz, evimiz oyun alanımız oldu. Hatta en son bayramda dedemlere gidemedik. Umarım dedem harçlıklarımı biriktiriyordur. Canım dedem. Şimdi herkesten bir ricam olacak. Sırası gelen herkes aşısını olsun. Yoksa aşıdan korkuyor musunuz? Aşıdan çocuklar bile korkmuyor. Bence siz aşı olursanız okullarımız açılacak. Ben de arkadaşlarıma kavuşacağım.

‘Arkadaşım Yasin’i çok özledim’

  • Arkadaşım Yasin’i çok özledim. Siz saygıdeğer büyüklerimizin maske mesafe ve temizlik kurallarına uyduğunu gördükçe mutlu oluyorum. Bu arada sevgili arkadaşlarımın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik ediyorum. Bize bu bayramı hediye eden Mustafa Kemal Atatürk‘ü saygıyla anıyorum.”

Koca, kişisel Twitter hesabında bu videonun yayınlanmasından 10 dakika önce “Saat 16:15’te bir açıklama yapacağım” diye duyuruda bulunmuştu.

Etiketler:

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.