Ana Sayfa Güncel 29 Mart 2021 597 Görüntüleme

Pet Kuaförü Fiyatları Kadıköy

Köpek kuaförü evcil hayvanlarımız için gerekli olan kişisel bakımın yapıldığı özel bakım merkezleridir. Evcil hayvanların bakımını profesyonel şekilde yapabilmek için eğitim almak ve sertifika sahibi olmak gerekir.

Sizin için en doğru kuaförü bulabilmek için referanslarına bakmanız faydalıdır. Can dostumuz da tıpkı bizim gibi belirli aralıklarla bakıma ihtiyaç duyar. Tüylerinin kesimi, tıraşı, taranması gerekir. Kulak ve göz temizliği, tırnak kesimi ve banyosuna kadar her türlü bakımı yapılır.

Bir kuaför merkezine gitmeden önce veterineriniz ile görüşüp evcil hayvanınızın herhangi bir alerjisi olup olmadığını öğrenmeniz en doğrusudur. Örneğin tüylerini makine ile tıraş ettirecekseniz herhangi bir alerjisi olmadığından emin olmalısınız.

İlk kez gidecekseniz evcil hayvanınızın kendini rahat hissetmesi için uzman veterinerden görüş alabilirsiniz. Psikolojisi olumsuz anlamda etkilenmeyecek şekilde nasıl bakım yapılabilir bunun belirlenmesi ve doğru yolun izlenmesi gerekir. Pet kuaför evcil hayvanınızı teslim edeceğiniz güvenilir ve uzman kişilerdir.

İlk tecrübeden sonra hem siz hem de evcil hayvanınız rahatlayacak ve sonraki süreç daha rahat bir şekilde ilerleyecektir.

Pet Kuaför Anadolu Yakası

Evcil hayvanınız için her türlü bakım hizmetini güvenle alabileceğiniz pet kuaförleri uygun maliyetlere sahiptir. Kadıköy köpek kuaförü için de pek çok seçeneğiniz vardır. Anadolu yakasında bu tarz kuaförlerin kullanımı daha yaygındır.

Tecrübeli kişiler tarafından gerçekleştirilen bakım can dostunuzun sağlıklı bir şekilde büyümesini sağlar. Evde de daha rahat olacağından stres ya da kızgınlık gibi psikolojik sorunları önler. Özellikle tüy tıraşı dikkatli olunması gereken bir bakımdır.

Tıraş makinesi çalışırken bir ses çıkarır ve evcil hayvanınız bu sesten korkabilir. Bu gibi durumların yaşanmaması için uzman kişi oldukça dikkatli olmalı ve doğru yaklaşmalıdır. Evcil hayvan kuaförüne gittiğinizde köpeğinizin kendisini iyi hissetmesi gerekir yoksa süreç yanlış başlamış demektir.

Büyük cins köpekler için tüy kesme, tıraş etme işlemi daha uzun sürebilir. Bazı durumlarda sakinleştirici verilmesi gerekebilir. Sakinleştirici verilmeden önce veterinerinize evcil hayvanınız için hiçbir zararı olmayacağı kesinleşecek şekilde danışmalısınız. Can dostlarımızın güvenliği önce gelir ve bakımları bu sağlandıktan sonra yapılmalıdır.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.