Ana Sayfa Güncel 9 Mart 2021 289 Görüntüleme

Kadir Topbaş’ın adı Yenikapı Meydanı’na verildi

İBB Meclisi’nin Mart ayı oturumlarının ilk bileşiminde 13 Şubat’ta hayatını kaybeden eski İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın adını yaşatmak için ortak bir teklif gündeme sunuldu.

AKP’nin önerisi ve CHP, MHP, İYİ Parti gruplarının imzası ile verilen ortak teklifte, eski İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın adının Yenikapı Meydanı’na ve pandemi döneminde meclis oturumlarının da gerçekleştirildiği  Avrasya Gösteri Merkezi’ne verilmesi istendi.

Teklif oybirliği ile kabul edilerek Topbaş döneminde yapılan Yenikapı Meydanı’nın adı Dr. Mimar Kadir Topbaş Meydanı, Avrasya Gösteri Merkezi’nin adı da Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri Merkezi oldu.

AKP Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, “İBB Meclisi kendine yakışan bir vefa örneği gösterdi” diyerek teklife destek veren siyasi parti gruplarına teşekkür etti.

Etiketler:

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.