Ana Sayfa Güncel 9 Mart 2021 311 Görüntüleme

İcra müdürünün çetesi çökertildi

Türkiye genelindeki icralık araçları yakalatıp parçalayarak, Aladağ İcra Müdürlüğü aracılığıyla satışa çıkartarak çok düşük fiyata aldıkları belirlenen suç örgütüne operasyon yapıldı.

Aladağ Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Adana Mali Büro Amirliği ekipleri, “çıkar amaçlı suç örgütü kurmak, nitelikli zimmet ve nitelikli dolandırıcılık” suçlarına yönelik çalışma başlattı.

PARÇALARI SÖKÜP TEKRAR TAKIYORLAR

Mehmet A. liderliğindeki suç örgütünün, aralarında Aladağ Eski İcra Müdürü’nün de bulunduğu 21 şahsın, ülke genelinde icralık araçları yakalatarak parçaladıkları tespit edildi. Çetenin bu araçları Aladağ İcra Müdürlüğü aracılığı ile satışa çıkardığı, örgüt üyelerince değerinden çok düşük fiyatla alındığı ortaya çıkarıldı. Araçların parçalarının tekrar takılmak suretiyle satışının yapıldığı ve bu yolla haksız kazanç temin ettikleri kaydedildi.

Suç örgütüne yönelik şafak vakti Adana merkezli 8 ilde yapılan operasyonda aralarında emekli icra müdürü ve  kadınların da olduğu 21 kişi gözaltına alındı.
İHA

Etiketler:

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.