Ana Sayfa Güncel 6 Mart 2021 272 Görüntüleme

Bakan Selçuk yüz yüze eğitime katılım oranını açıkladı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk bir dizi ziyaretler kapsamında Sakarya’ya geldi. İlk ziyaretini Hatice Aslan İlk ve Orta Okulu’nda gerçekleştiren Bakan Selçuk, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

VELİLER VE ÖĞRENCİLER OKULLARIN AÇILMASINI DESTEKLİYOR

Bakan Selçuk, “Okullarımızın açıldığı bu hafta bizim özellikle veriye dayalı olarak yaptığımız çalışmalar şunu gösteriyor. İlkokul ve ortaokullarda yüzde 80’nin üzerinde bir katılım var. Liselerde de yüzde 70’in üzerinde bir katılım var. Bütün bunlar bize şunu gösteriyor; çocuklarımız ve velilerimiz de çok yüksek bir şekilde katılım ile okulların açılmasının desteklendiğini gösteriyor. Bu bizi elbette mutlu ediyor ve bir taraftan da tedbirlerimizi güçlendirmek, ortaya çıkabilecek muhtemel problemler için önlemler almak öncelikli vazifemiz” dedi. (İHA)

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.