Ana Sayfa Güncel 28 Şubat 2021 368 Görüntüleme

Yeni il başkanının CV’sindeki ifadeler dikkat çekti

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nda 24 Şubat günü başkanlık koltuğu değişmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Sinan Erdem Spor Salonu’nda gerçekleştirilen AK Parti İstanbul 7. Olağan İl Kongresi’nde 498 delegenin tamamının oyunu alan . 25 Şubat’ta ise .

İstanbul yapılanmasının baş isminin değişmesiyle Osman Nuri Kabaktepe’nin hayatı da merak edilenler arasında yer aldı. Kabaktepe’nin kendi internet sitesinde “Hakkımda” bölümünde yayımladığı yazı ise bu soruya cevap oldu.

“DÜNYAYA GÖNDERİLİŞİMİN ÜÇÜNCÜ SAFHASINDA DOĞDUM”

Yeni il başkanı Kabaktepe’nin kendi cümleleriyle anlattığı hayatı ve CV’sinde dikkat çeken ifadeler yer aldı.

Sitesindeki yazıda doğumundan bahseden Kabaktepe, şu ifadeleri kullandı: “Kendimi fehmettiğim (var oluş deviniminin kaçıncı safhası olduğunu bilmediğim ama ikinci veya üçüncü olarak tahmin ettiğim) dünyaya gönderilişim arz mekanının hareketini sayan zamanın, insan adlandırmasıyla hicri 1390/miladi 1970 yılında, Fatsa’da Osman Nuri ve Huriye Kabaktepe’nin son mahdumu olarak takdir edildi.”

OSMAN NURİ KABAKTEPE KİMDİR?

Osman Nuri Kabaktepe, 1 Aralık 1970’te Ordu’nun Fatsa ilçesinde doğdu. Fatsa İmam Hatip Lisesini bitirdikten sonra Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. Aynı bölümde yüksek lisans eğitimini tamamladı.

Refah Partisi ve Fazilet Partisinde çeşitli görevler üstlendi. Kurucu başkanı da olduğu Saadet Partisi İstanbul il yönetimi ve partinin Genel İdare Kurulu üyeliği görevinde bulundu. 2004 yerel seçimlerinde SP’den Fatsa belediye başkan adayı oldu.

Saadet Partisi Gençlik Kolları Eski Genel Başkanlığı da yapan Kabaktepe, İlim Yayma Cemiyeti denetim kurulu üyeliği ve Türkiye Gençlik Vakfı (TUGVA) yüksek istişare kurulu üyeliği, Cihannüma Dayanışma ve İşbirliği Platformu Derneği genel başkan yardımcılığı görevinde de bulundu. 2016 yılında da Maarif Vakfı yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

Etiketler:

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.