Ana Sayfa Güncel 23 Haziran 2017 127 Görüntüleme

Şarköy Cemevinin açılışı

Şarköy ilçesi’nin İstiklal Mahallesi’nde gerçekleştirilen açılış törenine, Şarköy Kaymakamı Kemal Yıldız, Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Cem Vakfı Genel Başkanı Erdoğan Döner, TESKİ Genel Müdür Vekili Dr. İbrahim İçöz, Şarköy Cemevi Dernek Başkanı Cafer Kılıç, Cem Vakfı Edirne Şube Başkanı Akın Çetin, Cem Vakfı Babaeski Şube Başkanı Hüseyin Yeşilbaş, Cem Vakfı Çorlu İlçe Başkanı Dr. Muzaffer Birdal, Büyükşehir Belediyesi daire başkanları, Bektaşi Dedesi ve Babaları, Alevi Bektaşi İnanç önderleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Cemevi derneklerini maddi manevi yardımlarda bulunan  iş adamı Ali keskin “Ne mutlu bize ki bu güzel, huzur dolu ve güvenli ilimizde üniversitemizin içinde cemevimizi açmak bizlere nasip oldu. Anneme sormuştum adımı kim verdi, niçin Ali verdi? diye. “Ben verdim ismini Hz. Ali’ye benzeyesin diye oğlum” demişti. Bugün bana değerli cemevi açılışında bulunmak nasip oldu. Hz. Hüseyin efendimizin, Hasan efendimizin ve İslam büyüklerimizin bu güzellikleriyle, özellikleriyle çocuklarımızı yetiştirsek, gönlümüz bunu istiyor. Bunun için gayret ediyoruz ve çalışıyoruz” dedi.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.