Ana Sayfa Güncel 10 Ağustos 2022 466 Görüntüleme

SMS Onay Nedir?

Günümüzde SMS Onay oldukça yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Kişisel bilgilerini paylaşmak istemeyen kullanıcılar tek kullanımlık sanal numara satın alarak güvenli yolu seçmektedir. WhatsApp, Telegram, Instagram, Facebook gibi birçok uygulama için numara satın alabilmeniz mümkün. Sosyal medya uygulamaları ve diğer platformlar için smsonay.org adresine kaydolarak güvenli ve uygun fiyatlı fake numara sahibi olabilirsiniz. Fake numara almanın güvenlik açısından hiçbir sakıncası olmamaktadır. Smsonay.org sitemiz birçok platform için onay hizmeti sağlamaktadır. Mobil onay hizmeti ile alakalı merak ettiğiniz ve aklınıza takılan her şeyi sitemiz üzerinde yer alan “destek” kısmından bizlere sorabilirsiniz. 7/24 aktif olan destek ekibimiz sizlere en hızlı şekilde desteği sağlayacaktır.

Mobil Onay Ne İşe Yarar?

Mobil Onay ile tamamen gizli bir şekilde hesap açıp onaylatmanız mümkündür. Örneğin işiniz için WhatsApp numarası kullanmak istediğinizde ve kendi numaranızı kullanmak istemediğinizde sanal numara devreye giriyor. Telefonunuza indireceğiniz WhatsApp Business uygulaması ile ikinci bir WhatsApp numarası kullanabilirsiniz. Bu konu internet üzerinde çokça fiziksel hat ile karıştırılmakta ancak bu kesinlikle doğru bir karşılaştırma olmaz. Sanal numaralar fiziksel hat değillerdir. Tek kullanımlık olan fake numaralar daha sonra kullanmak istediğinizde ikinci kez kullanılamaz. Sosyal medya platformları ve diğer birçok platform için sanal numara almanız güvenliğiniz açısından da en iyi seçenek olacaktır.

 

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.