Ana Sayfa Güncel 9 Mart 2021 391 Görüntüleme

Komşusuyla kavga ederken eşini öldürdü

Edinilen bilgiye göre, olay, 4 Mart’ta merkez ilçe Çukurova’ya bağlı Esentepe Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Menderes K.’nin (47) koyunlarını, komşusu Veli Ş.’nin (39) evinin önünde otlatması nedeniyle ikili arasında husumet oluştu. Olay günü de Menderes K.’nin koyunları yine komşusunun evinin önünde otlatınca bunu gören Hatice Ş. (28) durumu kocasına söyledi.

“SEN ÇIKMA BEN SAKİNLEŞTİRİRİM”

Eşinin, “Bu hayvanlar yine bizim evin önünde otluyor” uyarısı üzerine Veli Ş., evdeki ruhsatsız pompalı tüfeğini alıp Menderes K.’nin evinin önüne gelerek, “Çık dışarıya” diyerek koyunların sahibi Menderes K.’yi dışarıya çağırdı. Bu esnada evde arkadaşı Ergün B. (36) ile birlikte oturan Menderes K., dışarıya çıkmak isterken, Ergün B. arkadaşına, “Sen burada kal, dışarı çıkarsan olaylar büyür. Ben onunla konuşur sakinleştiririm” dedi.

SİLAHI ALMAK İSTERKEN ATEŞ ALDI

Ergün B., dışarı çıkıp Veli Ş.’nin yanına gelerek “Yapma arkadaşım koyun otlatma yüzünden katil olacaksın” dedi. Ancak, Veli Ş. Menderes K.’yi çağırıp elindeki pompalı tüfekle ateş etmek isterken Ergün B., elindeki silahı almak istedi. Bu sırada silah ateş aldı ve Hatice Ş.’nin karnına isabet etti. Kanlar içinde yerde kalan kadın, ambulansla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, Ergün B. da ihbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim oldu.

3 GÜN SÜREN YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Olaydan 3 gün sonra hayatını kaybeden Hatice Ş. Kabasakal Mezarlığında toprağa verildi. Veli Ş. ve Ergün B. de gözaltına alındı. Ergün B., emniyetteki ifadesinde, “Tüfeği almak isterken, bir anda ateş aldı” savunmasını yaparken, Veli Ş. de, “Aramızda yaşanan arbedede tüfek ateş aldı ve eşim vuruldu” dediği öğrenildi. Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen her iki zanlı da ‘adli kontrol’ şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. (İHA)

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Instagram takipçi hilesi 2022

Instagram takipçi hilesi 2022