Ana Sayfa Güncel 31 Ocak 2022 714 Görüntüleme

Çocuklara Özel Kanal Kondosan!

Çocukların gelişimlerinde çizgi filmlerin, masalların, hikayelerin yeri yadsınamaz. Kondosan adlı eğitici çocuk kanalı da çocukların eğlenirken bir taraftan da öğrenmelerini amaçlamaktadır. Bu çocuk masal kanalı içerisindeki zengin masallar, hikayeler, şarkılar ve çizgi filmler sayesinde çocuklar bir taraftan eğlenirlerken bir taraftan da öğrenecekler. Böylece çocuklar kanaldaki videoları izledikleri zaman zarfında eğlenirken öğrenecek, hayal dünyaları gelişirken bir taraftan da yaratıcılıkları artacak. Kanalda bulunan Bücür Kedi adlı karakter ile hayvanların tanıtılmasını sağlayan, yardımlaşmayı, paylaşmayı ve arkadaşlığı anlatan, oyun oynama, sağlık ve beslenme, temiz olma, diş fırçalamanın önemi gibi konuları anlatan çizgi filmler ve şarkılar bulunmaktadır. Arkadaşlığın, yardımlaşmanın, dostluğun, sağlık gibi değerlerin gülünç ilgi çekici hale getirilerek çocuğu sunulması da çok önemlidir.
Eğitici çizgi filmleri izleyen çocukların yaratıcılıkları ve hayal dünyaları zenginleşir. Çocuk bir olaya farklı bakış açılarından da bakmayı öğrenir. Böylece çocuğun oyunlarında ve derslerinde daha yaratıcı olmasını sağlar. Yaratıcı düşünceye sahip olan çocukların daha başarılı olmaları kaçınılmazdır. Ayrıca ebeveynler, çocukları ile birlikte çizgi film izlerken ortak zaman geçirmiş olurlar.

Masallarla hem eğlenelim hem öğrenelim

Masal dinlemek çocukların hayal gücünü artıran bir aktivitedir. Çocuklarınızla birlikte daha eğitsel zamanlar geçirmek istiyorsanız kondosan adlı eğitici çocuk kanalındaki masalları birlikte dinleyerek vakit geçirebilirsiniz. Masal dinlemek çocukların çözüm bulma becerisinin gelişmesi ve neden sonuç ilişkisi kurabilmesi için son derece faydalıdır. Bunun yanı sıra masal dinlemek çocukların kelime dağarcığına birçok kelime eklenmesine katkı sağlar ve dil gelişimini de destekler. Dikkatlerinin artmasına katkı sağlar ve muhakeme yapma becerilerini de geliştirir. Ayrıca, masal ve hikayeler çocukları eğlendirirken eğitir, doğruya ve güzele yöneltir, onlara iyi bir birey olmalarını öğütler. Çocuklara özel çocuk masal kanalı kondosandaki çeşit çeşit masal ve hikayeler sayesinde çocuklarınızın masal ve hikayelerle hem eğlenip hem öğrenmesini sağlayabilirsiniz.

Kanaldaki eğlenceli çocuk şarkıları çocuklarınızın hayal dünyasını geliştirmesine ve ritim duygusunu kazanmasına katkı sağlar. Aynı zaman da şarkı etkili bir öğretim aracı olarak da kullanılabilir. Böylece çocuklar şarkı söyleyerek eğlenirken bir taraftan öğretici bilgilerle yeni şeyler öğrenebilirler. Kondosan çocuk kanalında bulunan eğitici şarkılar ile çocuklarınızın bir taraftan eğlenmesini bir taraftan da şarkılarla öğrenmesini sağlayabilirsiniz.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.