Ana Sayfa Güncel 4 Mart 2021 358 Görüntüleme

Antalya’da silahlı çatışmada

Olay, Yukarı Hisar Mahallesi’nde geçtiğimiz perşembe günü yaşandı. İki grup arasında ağız dalaşı sebebiyle çıktığı öğrenilen tartışmanın büyümesinin ardından içerisinde 2 kişinin bulunduğu otomobil önce bir kadına, ardından da ticari araca çarparak kaçtı. Grupta bulunan V.A. isimli şahıs, ticari araçtan aldığı pompalı tüfekle otomobilin arkasından koşarak sokak ortasında defalarca ateş etti. Tüfekten çıkan saçmalar otomobile isabet ederken, şüpheliler ticari araca binerek olay yerinden uzaklaştı.

İki grubun tarafları, aralarında herhangi bir husumet olmadığını, bir anlık öfke sonucu olayın meydana geldiğini söyleyerek birbirlerinden şikayetçi olmadı. V.A., F.U. ve R.M. hakkında ‘kasten yaralama’ ve ‘mala zarar verme’ suçlarından adli işlem yapılarak serbest bırakıldı. (İHA)

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Batıkent Tesisatçı

Batıkent Tesisatçı