Ana Sayfa Güncel 20 Eylül 2021 723 Görüntüleme

Akira Ajans İle Evden Para Kazanma

LivU, size dünyanın farklı yerlerinden diğer kullanıcılarla rastgele oluşturulmuş görüntülü sohbetler yapma fırsatı sunan bir uygulamadır. Ayrıca evden para kazanma fırsatlarından yararlanmak isteyenler LivU para kazanma için Akira Ajans firmasıyla iletişime geçebilir.

Farklı kullanıcıları görüntülemek ve bir kullanıcıdan diğerine geçmek için akıllı telefonunuzu kullanabilirsiniz, yalnızca konuşmak istediğiniz kişilerle konuşabilirsiniz. Biriyle bağlantınız varsa, o kişiyle sohbet etmeye devam edebilirsiniz. Ancak, sizi rahatsız eden biri varsa veya onunla konuşmak istemiyorsanız, hızlı bir şekilde bir sonraki kullanıcıya geçebilirsiniz. Ayrıca sadece erkeklerle mi, kadınlarla mı yoksa her ikisiyle mi konuşmak istediğinizi seçebilirsiniz.

LivU’nun varsayılan olarak sunduğu ilginç bir güvenlik özelliği, akıllı telefonun kamerası yüzünüze odaklanmadığı sürece görüntünün bulanıklaşmasıdır. Bu özellik, potansiyel olarak hoş olmayan içeriği görüntülemek zorunda kalmamanızı sağlar. LivU, yeni insanlarla tanışmanıza, ilginç sohbetler yapmanıza ve hatta belki yeni arkadaşlar edinmenize olanak tanıyan gerçekten eğlenceli bir uygulamadır.

LivU ajans, online olarak sohbet etmenize ve dünyanın her tarafından yeni arkadaşlar ile tanışmanıza olanak tanır. Her yerde ve her zaman diğer insanlarla iletişime geçebilir ve farklı kültürlerden insanlar ile onların yaşamı, alışkanlıklar, ülkeleri ve hobiler hakkındaki fikir edinebilirsiniz. İnsanlarla sohbet ederek keyifli anlar yaşayabilirsiniz.

Akira Ajans LivU uygulamasını kullanmak isteyenlere yardımcı olmaktadır. LivU nasıl para kazanırım hakkında tüm merak ettiklerinizi https://www.akirajans.com/ sitesinden öğrenebilirsiniz. LivU yayıncılık her şeyi bu siteden öğrenebilirsiniz.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.