Ana Sayfa Güncel 4 Mayıs 2021 400 Görüntüleme

Gaziburma Baklava ve Tatlı

İngilizce “delicious”, Almanca “Köstlich”, Arapça “ ladhidh”, Hintçe “svaadisht” olarak kullanılan lezzetli sözcüğünün kelime anlamı ise baklavadır. Sözlüklerde böyle yazmasa bile herkes bunun böyle olduğunu bilir. Gaziburma Baklava ve Tatlı ise siz değerli müşterilerine dünyadaki en lezzetli baklavaları yedirmeyi adeta bir ilke edinmiştir. Her işlemi özen ve sevgi ile hazırlanan baklavalar Gaziantep’ in en etnik yapısı ve kültürü ile harmanlanarak sofralarınızı şenlendirmektedir.

Gaziburma Baklava ve Tatlı

Herkes iyi bir akşam yemeğinin ardından güzel bir tatlı yemek ister ve en iyi tercihlerin başında ise Gaziburma Baklava ve Tatlı’ nın baklavalarıdır. Bir kere tadan kişi tekrar tekrar yemek isteyeceğinden evinize gelirken yanlarında mutluluk getiren misafirlerinize ikram etmek için de oldukça uygun bir seçim olarak Gaziantep Baklava ve Tatlı hizmetinden faydalanabilirsiniz.

Anne elinden çıkmış kadar kaliteli ve sizi maziye götürecek Gaziburma Baklava ve Tatlılar konusunda her zaman yüzünüzde kocaman bir gülümseme sebep olacaktır. Yorgun bir iş ya da okul gününün ardından damağınızda tadı kalacak lezzeti ile tüm günün stresini atmanıza ve yeni güne daha zinde uyanmanıza da yardımcı olacaktır.

Hep çok çeşit sunan Gaziburma Baklava ve Tatlı kapsamında en çok rağbet gören tatlılar; fıstıklı baklava, cevizli baklava, havuç dilim baklava, şöbiyet, burma kadayıf ve sütlü nuriyedir. Eğer şerbetli baklavalar sizlere ağır gelmekte ise sütlü nuriye kesinlikle tercih etmeniz gereken ve daha sonrasında da yemeyi bırakmak istemeyeceğiniz bir tatlıdır.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.