Ana Sayfa Güncel 12 Mart 2021 485 Görüntüleme

Orman Bakanı: ‘Kazdağları en hızlı şekilde ağaçlandırılacak’

Tarım ve Orman Bakan Pakdemirli, Orman Genel Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen ‘2020 Yılı Yeşilin EN’leri Ödül Töreni’ne katıldı.  ‘En Etkin Orman Gönüllüsü’ ödülünü almak için sahneye gelen sanatçı Haluk Levent, Kazdağları’nda tahrip edilen alanın fotoğrafını göstererek, “Sayın Bakanımız daha önce bir söz verdi ve yerine getirdi. Ona teşekkürlerimizi sunduk. Şimdi bu ödülü hak etmem için Kazdağları’nda Kiraz Balanlı halkından geliyorum. Buradaki firmanın yetkilerine son verdi Sayın Bakanımız. Bizler teşekkürlerimizi ilettik. Ama dedim ki ‘bu ödülü hak etmem için şuraların ağaçlandırılması müjdesini ne zaman verebiliriz” dedi.

Bunun üzerine Bakan Pakdemirli, “En hızlı şekilde buralar ağaçlandırılacak, hiç merak etme” yanıtını verdi. Bakan Pakdemirli, ağaçlandırma çalışmalarında Haluk Levent’in çalışmasını da istedi. Ardından diğer ödül kazanan kişilerin ödülleri takdim edildi.
DHA

Etiketler:

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.