Ana Sayfa Magazin 6 Mart 2021 411 Görüntüleme

Büşra Develi: 900’lü hatlar mağduruyum

Oyuncu Büşra Develi  YouTube kanalından yayınlanan ‘İbrahim Selim ile Bu Gece’ programına konuk oldu. Oyunculuğunun yanı sıra, duru güzelliğiyle de dikkat çeken Büşra Develi, dış görünüşünün bir etkisi olarak etrafındaki herkesin kendisinden özellikle bir zarafet beklediğini ancak aksine içinde gerçek bir sokak çocuğu barındırdığını vurguladı.

Çok fazla gündeme gelen güzellik yarışmalarına katılmayı düşünüp düşünmediğine yönelik soruya ise Develi, “Güzellik yarışmalarına hiçbir anlam veremiyorum. Bu zamana kadar da hiç katılmayı düşünmedim” yanıtını verdi.

Büşra Develi, “Oyunculuk yapma isteği nereden geliyor?” sorusuna ilginç bir yanıt verdi. Ünlü oyuncu, “Ben bir 900’lü hatlar mağduruyum öncelikle. 900’lü hatların televizyonda reklamları çok çıkıyordu. Ben de arayıp ‘Merhaba ben Ömer, merhaba ben Mehmet’ diye o insanlarla sesimi değiştirip inandırdığımı düşünüyordum” dedi ve sözlerine şöyle devam etti:

“Kabarık bir telefon faturası gelene kadar böyleydi. Annem, babamın 900’lü hatları aradığını düşündü. Böyle karanlık bir geçmişi var aslında oyunculukla tanışmamın. Babamı çukura atarak oyunculukla tanıştığım an böyle oldu.”

Büşra Develi, “Karantinada kendinde keşfettiğin bir şey var mı?” sorusunu şöyle cevapladı: “İçimde beslediğim bir ev kadını varmış. Kimi doyurabilirim gibi bir istek geldi bana. Sürekli yemek yapmak ve insanları doyurmak istiyordum.”

Etiketler:

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.