Ana Sayfa Magazin 4 Mart 2021 414 Görüntüleme

Coronaya yakalanan Eda Ece sağlık durumunu anlattı

‘Yasak Elma’da ‘Yıldız’ karakterine hayat veren Eda Ece, corona virüsüne yakalandıktan sonra diziye ara vermek zorunda kalmıştı. Tedavisi için evinde karantinası devam eden oyuncu, sosyal medya hesabından sağlık durumuna ve yaşadığı sürece ilişkin açıklama yaptı.

“HASTALIĞIN 1-7 GÜNÜ HİÇ DE İYİ DEĞİLDİM”

Hastalığının ilk haftasında iyi olmadığını söyleyen Eda Ece, “Herkese merhaba! Haberlerden duyduğunuz üzere maalesef ben de corona geçiriyorum. Yarın karantinamın son günü. Şu anda iyiyim. Hastalığın 1-7 günü hiç de iyi değildim. Şu an çevremde hâlâ bir sürü hasta insan var, ülkemizde canıyla uğraşan bir sürü insan var, restoranların açılmış olması gibi şeylere inanamıyorum. Bazı sektörlerin çok etkilendiğini de biliyorum ama nasıl olacak endişeliyim” dedi.

“LÜTFEN KENDİNİZE DİKKAT EDİN”

Kalabalıkta çalışanları uyaran oyuncu, şöyle devam etti:

“Bizim gibi kalabalıkta çalışan herkes, lütfen kendinize dikkat edin. Neyse, hastalığım boyunca tek güldüğüm an bu filmi izlediğim andı. O kadar çok seviyorum ve gülüyorum ki yıllar sonra yine beni mutlu etti. Gülmek bu hayattaki en güzel şey. Hasta olan herkesin biran önce iyileşmesini, yüzlerinin gülmesini diliyorum. Aramalar ve mesajlar için de teşekkür ederim. Ben de sizi çok seviyorum.”

Etiketler:

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Memede Nısebine

Memede Nısebine