Ana Sayfa Eğitim 17 Şubat 2021 431 Görüntüleme

EBA öğretmen semineri giriş ekranı 2021! 8 Şubat mesleki öğretmen seminerleri başladı!

Milli Eğitim Bakanlığı öğretmen seminerleri programını geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. Öğretmen seminerleri bugün itibariyle başladı. Her yıl dönem başında okullarda gerçekleştirilen mesleki gelişim programları pandemi nedeniyle online olarak yapılıyor. 4 gün boyunca çevrimiçi düzenlenecek seminerlere katılacak öğretmenler mesleki gelişimlerine hız verebilmek için programı araştırıyor. MEB Bakanlığı düzenlenen seminerler ile öğrenci, veli ve öğretmen iletişimini arttırmak, derslerin işlenişinde ve eğitim sürecinde karşılaşılan sorunları tespit etmeyi amaçlıyor. 8 Şubat saat 09.30’da  başlayacak seminerlerde Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü’nün ardından Ziya Selçuk öğretmenlere seslenecek. Peki öğretmen seminerine giriş nasıl yapılır? İşte öğretmen semineri programı!

ÖĞRETMEN SEMİNERLERİ NE ZAMAN DÜZENLENECEK?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından paylaşılan takvime göre seminerler 8 Şubat’ta başlayacak ve 12 Şubat tarihinde sona erecek. Seminerler koronavirüs tedbirleri nedeniyle online olarak yapılacak. Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Prof. Dr. Adnan Boyacı’nın konuşmasıyla başlayacak ve ardından Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk öğretmenlere canlı olarak seslenecek.

ÖĞRETMEN SEMİNERİNE GİRİŞ NASIL YAPILIR?

Temel Eğitim, Ortaöğretim, Mesleki ve Teknik Eğitim, Din Öğretimi, Hayat Boyu Öğrenme, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bağlı kurumlar ile Bakanlığına bağlı farklı türdeki kurumlarda görev yapan tüm yönetici ve öğretmenler Eğitim Bilişim Ağı (EBA) üzerinden öğretmen seminerlerini canlı olarak takip edebilir. İşte 4 gün boyunca sürecek mesleki programın takvimi;

ÖĞRETMEN SEMİNERLERİNİ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Etiketler:

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.