Ana Sayfa Teknoloji 9 Şubat 2021 411 Görüntüleme

Xiaomi Mi 11 Mini resmi görsellerde ortaya çıktı

Xiaomi, 2020’nin son günlerinde tanıttığı Mi 11 serisiyle geçtiğimiz yıla damgasını vurmuştu. Serinin yeni üyeleri hakkında sızıntı haberleri gelmeye devam ederken firmadan Mi 11 Mini için resmi bir açıklama geldi.

Uygun fiyatlı olması beklenen telefonun şimdilik hangi yonga seti ile geleceği bilinmiyor. Muhtemelen Mi 11 ailesine yakışması için gücünü Qualcomm’un yeni nesil yonga seti Snapdragon 870’ten alacak. RAM tarafında ise 6 GB ve 8 GB RAM opsiyonları yer alacak.

Kamera dizilimi konusunda ise muhtemelen telefonda üçlü kamera kurulumu bulunacak. Ancak ana kamera 108 Megapiksel yerine 64 Megapiksel çözünürlüğünde kamera kullanılabilir.

Uygun fiyatlı olması beklenen telefonun önümüzdeki günlerde tanıtılması bekleniyor. 400 dolar bandında olması beklenen telefon Türkiye pazarına da giriş yapacak.

Kutusundan Android 11 tabanlı MIUI 12.5 ile çıkacak olan telefon orta-üst segmentin tüm sınırlarını zorlayacak.

Etiketler:

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.