Ana Sayfa Güncel 12 Aralık 2018 151 Görüntüleme

Eşinin Akrabaları Tarafından Darp Edildi

Gaziantep’te yaşayan 27 yaşındaki Erkan Sülüker eşinin ailesi tarafından darp edildiğini iddia ederek polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

Gaziantep Gazikent’te akrabalarının düğününden çıktıktan sonra eşinin düğün evinde kalması nedeniyle tek başına ikamet ettikleri evlerine giderken eşinin ailesi ve akrabaları tarafından darp edildiğini iddia eden Sülüker, şahısların darp etmesinin ardından kaçmalarını fırsat bilerek 112’yi arayarak yardım istedi. Başına ve vücudunun çeşitli bölgelerine aldığı darbeler nedeniyle ambulansla yaralı olarak hastaneye kaldırılan Erkan Sülüker aldığı darp raporunun ardından şahıslardan şikayetçi oldu.

Vücudunun bir çok bölgesinde çatlak olan ve dişleri kırılan Sülüker, polise verdiği ifadede bu olaydan yaklaşık 8 ay önce de eşiyle nişanlılık döneminde yine aynı aile üyeleri tarafından darp edildiği iddiası ile darp raporu alıp şikayetçi olduğunu dile getirdi.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürerken kaçan şahısları arama çalışmaları devam ediyor.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.